Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne propustite isprobati 'Jesen na tanjuru' u omiljenom Lena’s Bar&Cuisine
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne propustite isprobati 'Jesen na tanjuru' u omiljenom Lena’s Bar&Cuisine

Kulinarsko iskustvo koje ne smijete propustiti

Jesen je stigla, a s njom i bogati okusi koje donosi ovaj čarobni period godine! Lena's Bar&Cuisine predstavlja novi jesenski meni, prepun sezonskih namirnica, toplih aroma i nevjerojatnih kombinacija okusa koje će ugrijati dušu. Pozivamo vas da uživate u pažljivo pripremljenim jelima koja spajaju tradiciju i inovaciju, stvarajući kulinarsko iskustvo koje ne smijete propustiti.

Prvi novitet je omlet s tri vrste gljiva, započnite svoj dan ovim omletom pripremljenim s tri vrste gljiva koji je savršeni spoj sezonskih aroma.


U hladnijim danima ništa ne grije bolje od tanjura tople, kremaste juhe. Uživajte u okusima juhe od buče ili juhe od gljiva, koje su ispunjene zemljanim notama šumskih plodova.


Jednostavna, ali uvijek savršena – naša bruschetta dolazi s najkvalitetnijim sastojcima, u kombinaciji s humusom od cikle, šampinjonima, grana padano sirom, cherry rajčicama i matovilcem, idealna za lagani početak obroka ili kao užina uz čašu vina.


Jesenski quiche idealan je spoj prhkog tijesta i bogatog nadjeva od sezonskih sastojaka.

Za ljubitelje slatkog, pripremili smo poseban desert – croissant punjen kremom od pistacija. Hrskav izvana, nježan iznutra, savršen je završetak svakog obroka ili kao poslastica uz kavu.


Novi meni uključuje i izvrsne salate, koje su odličan izbor za sve one koji traže svježe i hranjive okuse:

Salata s buratom i pršutom: Neodoljiva kombinacija lisnatih salata, kremaste burate, cherry rajčica i pršuta, uz dodatak orašastih plodova, jabuke te aceto balsamico kreme.

Salata bijela bombica: Rikola čini savršenu podlogu salate, dok pečene i svježe cherry rajčice unose bogatstvo okusa i teksture. Svaki zalogaj dodatno je obogaćen pestom od bosiljka, hrskavim badem listićima i pinjolima. Za završni dodir, kremasta aceto balsamico krema zaokružuje cijelu priču.

Salata s lososom: Losos u kombinaciji sa svježim povrćem,donosi harmoniju okusa i nutritivne vrijednosti. 

Salata funghi: Idealna za ljubitelje gljiva, ova salata spaja note gljiva s cherry rajčicama, bučom, šipkom, ljubičastim lukom te feta sirom i orašastim plodovima.

Salata beef tagliata: Sočan biftek na postelji od svježe salate, s dodatkom sezonskih sastojaka, čini ovu salatu pravim gurmanskim izborom za one koji traže nešto malo više.

Fotogalerija: Lena's Bar&Cuisine

Pozivamo vas da posjetite Lena's Bar&Cuisine i prepustite se okusima jeseni. Naš novi meni osmišljen je s ljubavlju prema sezonskim namirnicama i željom da vam pružimo autentičan doživljaj koji će probuditi sva vaša osjetila.

Rezervirajte svoj stol već danas i otkrijte zašto je jesen omiljena sezona u Lena's Bar&Cuisine ili naručite jelo po izboru putem Wolt aplikacije.

Vaša reakcija na temu