Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne propustite City Warm Up
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne propustite City Warm Up

Zagrijte se za Europsko prvenstvo u nogometu uz City Center one i HNS

Vrijeme je za najvažniju sporednu stvar na svijetu, a pripreme počinju upravo u City Centeru one.

Skupite svoju ekipu i prijavite se na cageball turnir koji će kulminirati City derbyjem u subotu, 8. lipnja, u City Centeru one, i to velikim okršajem najboljih momčadi. Pobjednike turnira očekuju odlične nagrade za koje se pobrinuo ni manje ni više nego Hrvatski nogometni savez, a pobjednike očekuje i prijateljska utakmica s MNK Hajduk u subotu u 19:30h.

 

Svi oni koji umjesto u nogama svoje znanje nose u glavi, nagradu mogu osvojiti i na kultnom pub kvizu Nogometnih ikona, a tu je i digitalni point Prvenstveno predviđanje na kojemu možete podijeliti svoja predviđanja utakmica i tako na kraju prvenstva osvojiti vrijedne nagrade.

Velike i male posjetitelje u nedjelju čeka navijački facepainting, a u pripremi je još pregršt zanimljivog nogometnog sadržaja. Prijave na cageball turnir možete odraditi na City Warm Up.

Raspored događanja i više detalja pogledajte niže. Neka nogometno ludilo počne uz City Center one!


Vaša reakcija na temu