Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Najbolje kocke koje možete nositi na putovanja
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Najbolje kocke koje možete nositi na putovanja

Djeca će biti oduševljena

Putovanja su uglavnom uzbudljiva, ali ponekad mogu biti i dosadna, posebno ako su duža. Kako bismo skratili vrijeme i zabavili se, dobro je ponijeti neku zanimljivu igru. 

Među najboljim putnim igrama su Meli Basic Travel Box 250, Mini Waffle i Magnetne pločice - tunel s lopticama. Ove kompaktne i zabavne igre lako stanu u prtljagu, a pružit će vam sate zabave tijekom putovanja. 

No, osim ovih, postoji još mnoštvo odličnih putnih igara koje će vaše putovanje učiniti nezaboravnim.


1. Meli Basic Travel Box 250


Meli Basic Travel Box 250 je savršena igračka za male pustolove! Ovaj set sadrži 250 šarenih kockica koje se lako spajaju poput puzzli. Maleni graditelji mogu stvarati razne oblike - od simpatičnih životinjica do super cool vozila.

Mamama se posebno sviđa praktična kutijica u koju se sve lijepo spremi. Idealna je za restorane, plaže ili posjete prijateljima. Kockice zabavljaju klince satima, a usput uče o bojama i razvijaju finu motoriku.

Djeca obožavaju 'waffliće', kako ih od milja zovu. Mogu slagati po online uputama ili pustiti mašti na volju. Set potiče kreativnost i rješavanje problema kroz igru.

Za one koji vole brojke - kockice su namijenjene djeci starijoj od 3 godine. Cijena seta je oko 30 eura, što je super povoljna investicija u sate i sate zabave.

Mame kažu da je ovo često rođendanski poklon za klince iz vrtića. Kvaliteta je odlična, a djeca ih obožavaju. Tko zna, možda sljedeći mali arhitekt ili inženjer upravo sada slaže svoj prvi neboder od Meli kockica!


2. Mini Waffle


Mini Waffle kocke su savršen izbor za putovanja s djecom. Ove mekane, gumene kockice podsjećaju na male vafle i pružaju beskrajne mogućnosti za kreativnu igru. Djeca ih mogu nositi u torbi ili ruksaku bez straha da će se razbiti ili oštetiti.

Kockice se lako spajaju u svim smjerovima, omogućujući malim graditeljima da stvore sve što mogu zamisliti. Od jednostavnih tornjeva do složenih dvoraca, Mini Waffle potiču maštu i razvijaju fine motoričke vještine.

Roditelji će cijeniti to što su ove kocke tihe i ne ostavljaju nered. Savršene su za igranje u autu, avionu ili hotelu bez ometanja drugih. Uz to, lako se čiste - mogu se čak oprati u perilici posuđa!

S Mini Waffle kockama, djeca neće samo graditi strukture, već i razvijati STEM vještine. Eksperimentiranje s različitim oblicima i konstrukcijama potiče logičko razmišljanje i rješavanje problema.

Za obitelji koje vole putovati, ove kocke za djecu su pametna investicija. Dolaze u različitim veličinama setova, od malih pakiranja idealnih za kraća putovanja do većih kompleta za duže odmore.


3. Magnetne pločice - tunel s lopticama




Djeca će se zaljubiti u ovaj fantastični set magnetnih pločica s tunelom za loptice! S čak 88 dijelova, mališani mogu stvarati nevjerojatne staze i labirinte koji će satima držati njihovu pažnju.

Ove pločice imaju jake magnete koji omogućuju gradnju stabilnih struktura. Nema više frustracija kad se sve sruši! Mame će biti oduševljene kako djeca mirno i koncentrirano slažu svoje kreacije.

Set je odličan za poticanje kreativnosti i rješavanje problema. Djeca će smišljati nove načine kako spojiti dijelove i navesti loptice da prođu kroz tunele. Pritom razvijaju fine motoričke vještine i prostorno razmišljanje.

Najbolje od svega, pločice su lagane i prenosive. Savršene za putovanja i posjete baki i djedu! Djeca će biti zaokupljena satima, a roditelji će imati malo mira.

Kompatibilnost s drugim setovima magnetnih pločica znači da nema granica za maštovite konstrukcije. Djeca mogu kombinirati različite setove i stvarati sve veće i složenije staze.


4. Magnetne pločice basic


Magnetne pločice basic su prava čarolija za mališane! Set od 64 komada nudi beskrajne mogućnosti za gradnju i kreativno izražavanje. Djeca mogu stvarati dvorce, svemirske brodove i još mnogo toga.

Ove šarene pločice dolaze u raznim oblicima - trokutima, kvadratima i pravokutnicima. Snažni magneti drže sve na mjestu, pa nema straha od rušenja. Mališani će se zabaviti gradeći visoke tornjeve i složene strukture.

Igra s magnetnim pločicama pomaže djeci da nauče o oblicima, bojama i osnovama fizike. Razvijaju fine motoričke vještine dok slažu pločice. To je odličan način da se potakne kreativnost i mašta.

Set je savršen za putovanja. Lako se pakira u torbu i pruža sate zabave u autu, avionu ili hotelu. Roditelji će cijeniti tišinu dok se djeca zabavljaju.

Cijena seta je oko 35 EUR, što je sasvim pristupačno za igračku koja će trajati godinama. Magnetne pločice basic su pametna investicija u djetetov razvoj i zabavu.


5. Konstruktor Meli


Konstruktor Meli je pravi dragulj među igračkama za putovanja. Ovaj set od 400 šarenih elemenata pruža beskrajne mogućnosti za kreativnu igru. Djeca mogu graditi sve od jednostavnih kućica do složenih vozila i životinja.

Meli kocke imaju poseban dizajn s malim otvorom u sredini. To omogućuje gradnju u tri dimenzije i stvaranje impresivnih prostornih objekata. Klinci će satima biti zaokupljeni slaganjem i rastavljanjem svojih kreacija.

Set dolazi s praktičnim QR kodom koji vodi do online uputa za gradnju. To je sjajan izvor inspiracije kada ponestane ideja. Roditelji će cijeniti što Meli potiče razvoj fine motorike i kreativnosti kod mališana.

Konstruktor je idealan za dob 5+ i lako se pakira u torbu. Nema sitnih dijelova koji bi se mogli izgubiti. Kvalitetna izrada osigurava da će kocke izdržati i grublje rukovanje tijekom putovanja.

Cijena od oko 30 eura možda djeluje visoko, ali vrijednost je neupitna. Meli pruža sate zabave i učenja, što je neprocjenjivo na dugim putovanjima s djecom.

Vaša reakcija na temu