Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Modna avantura 24/25: što nositi ove jeseni?
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Modna avantura 24/25: što nositi ove jeseni?

Zakoračite u jesen sa stilom

Nova sezona pokucala je na vrata i naglom promjenom vremena poručila: jesen stiže! Pad temperature, vjetrovito vrijeme i kišni dani potiču nas da ljetnu garderobu pospremimo na sigurno, a mjesto u ormaru ustupimo debljim, toplijim materijalima i zagasitim bojama. A najbolje od svega - ako je suditi po ponudi u trgovinama, ne treba nam biti žao!

Bogati tonovi, upečatljivi detalji i zanimljivi krojevi ispunili su trgovine City Centera one i tako ponudili obrise onoga što nam donose hladniji dani. Maslinasta i boja trule višnje prevladavaju u kombinacijama, fokus je na trapericama širokih krojeva, pletivo je must – neovisno o tome je li u pitanju vesta ili haljina, a baloner, kožna jakna i kvalitetni kaputi savršeno će zaokružiti cjelokupni look. 

Razigranost jesenskih kombinacija ne poznaje granice - zato se inspirirajte na City Mix&Matchu, dođite u svoj City Center one, odaberite komade koji će savršeno nadopuniti vaš stil i upustite se u modnu igru.   

Vaša reakcija na temu