Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MJESEC DARIVANJA Dalmatinski portal & agencija Manush vode vas na koncert Jacquesa na Gripama
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MJESEC DARIVANJA Dalmatinski portal & agencija Manush vode vas na koncert Jacquesa na Gripama

Nagradit ćemo dvoje čitatelja s dvije ulaznice

Prosinac je mjesec darivanja, a Dalmatinski portal je u suradnji s partnerima osigurao poklone za svoje čitatelje. Danas darujemo ulaznice za koncert Jacquesa Houdeka. Nakon rasprodanog prošlogodišnjeg koncerta, pjevač se vraća u Split i ovih blagdana. 

Komunikacijska agencija Manush 23. prosinca u 11 sati na pozornicu Velike dvorane na Gripama, kao poseban dar splitskim mališanima, donosi blagdansku čaroliju koncertom 'Kad si sretan - najljepše dječje pjesme'. Riječ je o najposjećenijem programu za djecu u Hrvatskoj. 

Uz pratnju splitske djece, plesačica i plesača Talent studija M, naš proslavljeni pjevač otpjevat će najveće dječje hitove kojih se rado sjećaju i starije generacije. 'Kad si sretan', 'Nije lako bubamarcu', 'Kad se male ruke slože' i mnoge druge bezvremenske hitove. 

- Jacques je proteklih godina rasprodao nekoliko istoimenih koncerata u Lisinskom te je bio očit odabir, odnosno njegov uspjeh nam je bio garancija za spektakl na Gripama. Radi se o izvođaču koji već gotovo dva desetljeća radi s djecom, bio je mentor mnogim glazbenicima koji su danas ostvarili velike karijere i stvarno jedva čekamo ponoviti prošlogodišnji koncert - rekla nam je Maja Lekšić, direktorica splitske agencije Manush.


Kažimo još i kako se već od 9 sati očekuje zabava uz bogati program i vesela iznenađenja, a ulaznice se mogu kupiti u sustavu Adriaticket po cijeni od 12 eura za djecu i 15 za odrasle.

Dvoje čitatelja osvojit će po dvije ulaznice preko Facebook stranice Dalmatinskog portala.

Vaša reakcija na temu