Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Komedija 'Oči Uoči Zgospod'non' dolazi u Sinj i Trogir!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Komedija 'Oči Uoči Zgospod'non' dolazi u Sinj i Trogir!

Osvojila srca publike diljem Hrvatske

Ne propustite popularnu komediju koja je osvojila srca publike diljem Hrvatske. Po treći put se vraća u Sinj, dok će prvi put gostovati u Trogiru, na predivnoj ljetnoj pozornici u kuli Kamerlengo.


Komediju u kinu Sinj pogledajte u petak, 21.6. u 21 sat, a u trogirskoj kuli Kamerlengo u subotu, 22.6. u 21 sat.


Predstava 'Oči Uoči Zgospod'non' donosi uzvišeni trenutak smrti, kad se glavni lik, Ričard, suočava s Bogom, raspravljajući o svojim životnim grijesima. Enio Meštrović, omiljeni zadarski glumac, autor je predstave i glumi kultnog alter ega Ričarda. Uz njega nastupaju Gordana Hleb, Dragan Veselić i Davor OIić.

Produkciju potpisuje Arlekin comedy.

Ulaznice su dostupne putem sustava adriaticket.com, a za više informacija posjetite Facebook stranicu Arlekin ili nazovite 091 767 9049.

Vaša reakcija na temu