I ovoga petka, 18. ožujka, s početkom u 19 sati, Bajamonti donosi jako dobre razloge za večernji izlazak kada na njihovu pozornicu dolazi Vladimir Garić, jedan od najpoznatijih dalmatinski tenora, koji će uz goste iznenađenja pred splitskom publikom predstaviti koncept u tri seta sa svoje njujorške turneje!
Svestranog umjetnika Vladimira Garića publika je mogla upoznati kao prvog tenora popularne klape 'Cambi', člana skupine '4 tenora', virtuoznog gitarista blues-benda 'Otprilike ovako' i vanjskog člana HNK Split - solista opere, a ovoga petka s početkom od 19 sati pred publikom predstavlja svoj jedinstveni repertoar uz kojeg će Bajamontijevi specijaliteti poprimiti aromu koju morate okusiti.
Preko kancone i klapske pjesme do svjetskih hitova uz gitaru
Prvi set rezerviran je za najljepša djela talijanske kancone i španjolske zarzuele uz pratnju klavira, u drugom dijelu će uz goste iz poznate splitske klape izvesti svevremene melodije starodalmatinske klapske pjesme, dok je sami desert zamišljen kao medley svjetskih i domaćih pop-rock hitova.
Vladimir Garić dugi niz godina bio je prvi tenor klape Cambi s kojom je osvojio brojne prve festivalske nagrade i priznanja, među kojima i 4 Porina, snimivši čak 8 nosača zvuka.
Glavne uloge u renomiranim opernim predstavama
Od 2010. godine vanjski je član HNK Split, a iza njega su brojne izvedbe u glavnim ulogama u renomiranim opernim predstavama - Carmen (Don Jose), Mala Floramye, Moć sudbine (Don Alvaro), Nabucco (Ismaele), Nikola Šubić Zrinjski (Lovro Juranić), Samson i Dalila (Samson) i Spli'ski akvarel (Tonči Morovica).
Otprilike ovako
Publika je njegovo gitarsko umijeće mogla upoznati kroz nastupe s kultnim splitskim blues-bendom Otprilike ovako, pionirima splitske klupske i blues scene. Ovoga petka, 17.3., Vladimir Garić će posljednji set s domaćim i svjetskim hitovima izvesti sam - u ulozi pjevača i gitariste.
Rezervacije i menu
Broj stolova je ograničen, a rezervacije koje uključuju obaveznu konzumaciju jednog od ponuđenih jelovnika u tri slijeda, a možete je potvrditi pozivom na 021 341 033 ili 098 9072 167.
MENU I
- Rižoto od junećeg filea / Plavac mali, Prošek, aceto balsamico
- Janjeće bržolice / mladi krumpir / mahune / cherry rajčice / panceta / demi - glace
- Čokoladni mousse
Cijena: 240 kn
MENU II
- Gusta riblja juha / repovi kozica / školjke
- Lignje na brudet / bob / aromatizirana palenta
- RubiCo kocka
Cijena: 225 kn
MENU III
- Pogačica / burrata / salata
- Juneći biftek / Madeira umak / štrudel od pršuta i sušenih rajčica
- Choco crunchy
Cijena: 290 kn