Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Moda za uživanje uz more
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

JOKER FASHION PORTFOLIO: Moda za uživanje uz more

Neutralne boje, prirodni materijali, oversized krojevi…

Ljeto je u zraku, temperature su i službeno u porastu, pa je sada pravo vrijeme da vam iz izloga i trgovina Jokera donesemo novu modnu priču, koja se ovog puta smjestila u okruženje u kojem, sigurni smo, svi planiramo provesti slobodno vrijeme narednih nekoliko mjeseci.

Hladovina borova, kristalno čisto more i plaža u iščekivanju prvih kupača bili su izvrsni domaćini za novi editorial omiljenog splitskog trgovačkog centra koji u svom ljetnom izdanju donosi ležerne kombinacije idealne za opušteni ljetni način života.

Bež i oker, bijela i plava, kao i neizostavni jeans, naglasci su ljetnog Jokerovog editoriala koji nas na trenutke vraća na Jadran 80-ih godina. Neutralne boje, prirodni materijali, oversized krojevi… sve je u službi najležernijeg doba godine.

Pogledajte prijedloge Jokerovog modnog tima za dugo toplo ljeto.

LEŽERNO KAO LAN

Priču o ljetnoj modnoj ležernosti najbolje je započeti od - lana. Materijal bez kojeg ne možemo zamisliti ni jedan ljetni ormar, posebno volimo u neutralnim bež nijansama. Ovaj komplet topa zanimljivog dizajna i hlača širokih nogavica bit će savršen izbor za sve vaše ljetne avanture.


hlače Marella 225,00 eur


top Marella 155,00 eur

torbica Zipper 69,99 eur


sandale Soleae, Karla 230,00 eur


LJETNA RETRO ESTETIKA

Nema lakšeg načina za postizanje wow efekta od co-ord setova, čija popularnost ne jenjava iz sezone u sezonu. Ovu kombinaciju bluze i šorca zanimljivog printa i šarmantne retro estetike rado ćemo ubaciti u prtljagu za neki ljetni weekend gateaway. 


bluza Twinset 272,00 eur
kratke hlače Twinset 199,00 eur


sunčane naočale Bottega Veneta, Vision Studio by Anda 425,00 eur
lepeza Mango 15,99 eur


natikače Lauren Ralph Lauren, Five Star Fashion 129,00 eur


U MORNARSKOM ĐIRU

Kakvo bi to ljeto bilo bez bijelo-plave kombinacije? Bijele hlače udobnog kroja, otkrivena ramena, popularne natikače i ljetni asesoar – ova kombinacija skriva sve trendi komade za opuštanje na brodskoj palubi.


top Mona 94,99 eur
sunčane naočale YSL, Vision Studio by Anda 420,00 eur


hlače Zipper 69,90 eur


šešir Mango 22,99 eur
torbica Mango 59,90 eur


natikače Deichmann 24,99 eur


BACK TO 80'S

U istim bojama ljeta, s dozom modne nostalgije, složena je ova svježa kombinacija kojom dominiraju voluminozni komadi. Široka duga suknja bogate teksture kao kontrast ostatku outfita u bijeloj boji, stvorena je za ljetno uživanje sa stilom. 


gornji dio kupaćeg kostima F**K 45,00 eur
traka za kosu F**K 15,00 eur


košulja OS Jeans Story 29,99 eur


suknja Mona 134,90 eur


sunčane naočale Saint Laurent, Vision Studio by Anda 495,00 eur


cipele Mass 55,99 eur


U PLETIVU NA PLAŽU

Šarmantni pleteni komadi i ove sezone okupirali su kolekcije highstreet brendova. Komplet kratkog topa i hlača širokih nogavica rado ćemo odabrati ovog ljeta, posebno ako dolazi u kombinaciji neutralne bež i crne boje, koju ćemo lako kombinirati s omiljenim ljetnim asesoarom. 


hlače New Yorker 24,99 eur


top New Yorker 19,99 eur


šešir Gant 170,00 eur


sandale Elina Linardaki, Karla 235,00 eur


KRATKI KOMBINEZON

Kad je već riječ o jednostavnosti ljetnog odijevanja, ne možemo ne spomenuti kratki kombinezon. Praktičan i trendi, ovaj komad rado biramo u danima visokih Celzijusa kad želimo brzi efekt bez puno truda.


kombinezon Mango 69,99 eur
ručnik Marella 43,00 eur



sunčane naočale Prada, Vision Studio by Anda 500,00 eur
marama Mango 12,99 eur


natikače Mass 115,00 eur


ŽENSTVENO JEANS IZDANJE

Ljeto ne možemo zamisliti bez jeansa. Ovaj Replay komad zanimljivog sirena kroja dokaz je kako jeans može biti itekako ženstven i zavodljiv.


haljina Replay 366,80 eur


 sunčane naočale YSL, Vision Studio by Anda 440,00 eur


AFTER BEACH PARTY

Osvježenje u vašem ljetnom ormaru neka bude rezervirano popularnu havajsku košulju, koja je okosnica ovog vedrog stajlinga, u kojem ste spremni za opuštanje u omiljenom beach baru na kraju ljetnog dana uz čašu osvježenja!


košulja Marella 205,00 eur
cipele Replay 72,90 eur


kupaći kostim Triumph 80,00 eur
sunčane naočale Alexander McQueen, Vision Studio by Anda 485,00 eur


bermude Mango 29,99 eur
Model: Anamarija Alebić
Foto: Daniela Rudan Velat
Styling: Katija Čizmić
Make up: Mia Pocrnić

Zahvaljujemo beach baru Pokora na gostoprimstvu za snimanje!
Vaša reakcija na temu