Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Promo Iskoristi rođendanski vikend Mall of Splita uz odlične popuste, koncerte i nagradne igre
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Iskoristi rođendanski vikend Mall of Splita uz odlične popuste, koncerte i nagradne igre

Kad Mall slavi, pozvani ste svi

Poznato je tko radi najbolje rođendanske proslave, a kad Mall slavi, pozvani ste svi.

Od petka do nedjelje iskoristite odlične rođendanske popuste, a u subotu i nedjelju pridružite nam se na slavlju za male i velike.

Sudjelujte u nagradnoj igri '100 za 20' i uz potrošenih 20,00 EUR, možete osvojiti poklon bon u iznosu od 100,00 EUR.

U jutarnjim terminima djeca će moći sudjelovati u kreativnim i sportskim radionicama, ukrasiti lice po svom izboru, družiti se s našom maskotom MALLI, uživati u novom dječjem kutku na trgu Jadran i pogledati lutkarske predstave.

Domenica i Mia Dimšić dolaze nam u subotu, 2. ožujka, na trg Jadran. Nakon koncerta, imate priliku, fotografirati se i družiti s pjevačicama.

Ovu nedjelju, 3. ožujka, Mall of Split, radi od 9 do 21 sat, a osim rođendanskih popusta, očekuje vas nastavak dječjeg programa i rođendanski modni kviz.

Program:

Rođendanski popusti

Rođendanske popuste provjeri na listi svih popusta. Popusti traju od petka, 1. ožujka do nedjelje, 3. ožujka 2024.

Koncert, Mia Dimšić i Domenica

Subota, 18 sati, Mall of Split, trg Jadran.

Nagradna igra '100 za 20'

Uz potrošenih 20,00 EUR osigurajte mogućnost da osvojite poklon bon u iznosu od 100,00 EUR. Više o sudjelovanju u nagradnoj igri pročitajte na linku pravila nagradne igre.

Rođendanski kviz

Za sve ljubitelje kvizova, a znamo da vas ima, u nedjelju popodne smo pripremili rođendanski kviz. Dođite i zabavite se uz The Showtime.

Vaša reakcija na temu