Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GALLERY LOUNGE & MORE 'Idealno mjesto za opuštanje i uživanje'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

GALLERY LOUNGE & MORE 'Idealno mjesto za opuštanje i uživanje'

Preuređen je poznati objekt u centru Splita

Split je bogatiji za još jedno izuzetno mjesto – bar 'Gallery Lounge & More', smješten tik uz Đardin. Ovaj novouređeni ugostiteljski obećava jedinstveno iskustvo za sve posjetitelje, nudeći spoj vrhunske hrane, pića i raznih sadržaja u elegantnom i ugodnom ambijentu.

'Gallery Lounge & More' odiše modernim dizajnom koji se savršeno uklapa u povijesnu jezgru Splita. Interijer je uređen s puno pažnje na detalje, kombinirajući minimalističku estetiku s udobnim namještajem te biljnim i umjetničkim dekoracijama koje stvaraju opuštajuću atmosferu.

U 'Gallery Lounge & More' posjetitelji mogu uživati u raznovrsnoj ponudi hrane koja uključuje od laganih obroka i salata do burgera i plata. Na jelovniku se nalaze i brojna veganska i vegetarijanska jela, prilagođena različitim prehrambenim navikama gostiju. Bez obzira traži li netko brz i ukusan doručak, poslovni ručak ili večernji obrok, ponuda će zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Ponuda pića jednako je impresivna. Bar nudi širok izbor vrhunskih vina, domaćih piva, kava i autorskih koktela koje pripremaju iskusni barmeni. 

Osim bogate gastronomske i barske ponude, 'Gallery Lounge & More" nudi razne dodatne sadržaje koji će zadovoljiti različite interese posjetitelja, od tematskim do degustacijskih večeri kao i onih s akcijskim cijenama.

Bar je opremljen besplatnim Wi-Fi-jem i posebnim coworking zonama, što ga čini idealnim mjestom za one koji žele raditi u inspirativnom okruženju.

'Gallery Lounge & More' je pravo osvježenje na splitskoj ugostiteljskoj sceni. Smješten uz Đardin, ovaj bar nudi savršen spoj vrhunske hrane, pića i raznovrsnih sadržaja, čineći ga idealnim mjestom za svakodnevna druženja, poslovne susrete ili večernje izlaske. 

Pozivamo vas da posjetite 'Gallery Lounge & More' i doživite nezaboravna iskustva u srcu Splita. Dođite i uvjerite se zašto će 'Gallery Lounge & More' postati vaše novo omiljeno mjesto u gradu.

Vaša reakcija na temu