Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gala Dinner Show za kraj ljetne sezone u Level restoranu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Gala Dinner Show za kraj ljetne sezone u Level restoranu

Najbolje od sva tri showa - Cabaret Divas, Oriental Cabaret i Sambastica u dva termina

Gala Dinner Show bit će spoj vrhunske gastronomije Level restorana i Pere Savanovića te najboljih nastupa sva tri showa u organizaciji Centra plesa Split.

Oriental Cabaret će nas odvesti na Daleki istok gdje nas uz večeru očekuju atraktivni arapski i indijski plesovi, perkusionist na kongama te koreografkinja i trbušna plesačica Polina Mytko koja je osvojila brojne zlatne medalje na svjetskim natjecanjima.

Cabaret Divas će nas odvesti u četiri centra Cabareta: Chicago, Paris, New York i naravno Split. Poseban gost je saksofonist Ante Sax i gosti iznenađenja, a Sambastica Cabaret Latino program nam prikazuje vruće latino ritmove Južne Amerike u još atraktivnijim kostimima brazilske sambe.

Nakon dinner showa kreće i after party program stranog i domaćeg repertoara uz DJ Daddy Cool.

Osim Gala Dinner Showa, u četvrtak 29. 8 i subotu 31. 8., za petak 30. 8., se priprema i već tradicionalna Kafanska večer. Uz kockaste stolnjake, prilagođeni meni te hitove Tome Zdravkovića, Hanke Paldum i ostalih velikana kafanske glazbe i sevdaha, atmosfera je točno onakva filmska kakvu i zamišljamo kada netko spomene Kafanske večeri.

Za gastronomski užitak svakog obroka brine se chef Pero Savanović, a sva ponuda je a la carte. Osim večere, Level restoran priprema i 'hangover' doručke jedinstvene u Hrvatskoj od kojih ne propustite probati jaja Benedict, a svratiti se može i na dnevne menije uz cijene prilagođene svakodnevnim potrebama gostiju kao popularne marende, poslovne ručkove, te organizirati rođendane, djevojačke i sve ostale razloge za dobre proslave.

Rezervacije

Ulaz na sve večeri je besplatan. Od sada je moguća rezervacija stola bez uplate depozita preko web aplikacije - visoki barski stolovi se rezerviraju uz boce, a niski uz večeru po izboru. Na terasi je moguće uživati i bez rezervacija ako bude mjesta, ali uz ograničen pogled na show koji se održava u unutarnjem dijelu.

Večera počinje u 20 sati, show programi u 21 sat, a rezervacije su otvorene do 22.00 sata, nakon čega je moguć i slobodan 'walk in' ako bude nepreuzetih rezervacija.

Ako slavite neku posebnu prigodu - rođendan, djevojačku, obljetnicu, posebno napomenite kako bi se dogovorili oko detalja.

Rezervacije su moguće pozivom ili slanjem WhatsApp poruke na broj: 098 330 260, te preko web stranice restorana.

Odaberite večer po svojem glazbenom i gastronomskom ukusu i osvojite dvije plate šefa kuhinje i četiri pića dobrodošlice za sebe i ekipu.

Uz besplatan ulaz na Gala Dinner Show za kraj ljetne sezone u Level restoranu osvojite i dvije plate šefa kuhinje i četiri pića dobrodošlice za sebe i ekipu. 

Potrebno je na stranici Dalmatinskog portala označiti još tri osobe koje želite povesti sa sobom i navesti večer za koju želite rezervirati. Za svaku večer izvlačimo posebno dobitnike koje ćemo objaviti ovdje. Svi ostali, naravno, mogu rezervirati svoja mjesta na 098 330 260.

Vaša reakcija na temu