Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press FOTOKLUB SPLIT Otvorene su prijave za treće izdanje 'Split foto Salona'

FOTOKLUB SPLIT Otvorene su prijave za treće izdanje 'Split foto Salona'

Do 19. ožujka

Do 19. ožujka u 23:59 otvorene su prijave za treće izdanje međunarodnog salona fotografije u organizaciji Fotokluba Split. Riječ je o sad već prestižnoj fotografskoj manifestaciji koja svake godine privlači na stotine profesionalnih fotografa i fotografkinja, fotoamatera_ki i zaljubljenika u fotografiju koji se svojim radovima natječu u tri kategorije.

Ove godine fotografije u digitalnom obliku možete prijaviti u tri kategorije:

- SLOBODNA u boji

- SLOBODNA crno-bijela

- SHAPES [forme, oblici, figure] crno-bijela ili u boji

O pobjednicima Salona odlučivat će tročlani žiri u sastavu: dr. sc. Iva Prosoli, povjesničarka umjetnosti i muzejska savjetnica Muzeja za umjetnost i obrt, Maja Modrinjak, fotografkinja i filmska snimateljica iz Maribora te fotograf i filmski snimatelj Mio Vesović.

Sve o uvjetima sudjelovanja i načinu prijave možete pronaći na linku.

Također, za sve informacije i obavijestiti zapratite Fotoklub Split i Split Foto Salon na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Vaša reakcija na temu