Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Trogir dobio novi noćni klub, pogledajte kako izgleda!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOTOGALERIJA Trogir dobio novi noćni klub, pogledajte kako izgleda!

Najavili su nezaboravne provode

Trogir je dobio novo mjesto noćnog izlaska. Klub Casanova smješten je u ulici Lučica 8, tako da bi ta adresa trebala postati mjesto dobre zabave i provoda. 

- Svakog petka od 23.30 do 6 sati Trogirane i sve koji posjete Trogir očekuju nezaboravne noći uz DJ-eve i nastupe uživo. Noći u Trogiru ostat će nezaboravne uz provode u Casanovi - poručili su iz kluba.

Ovog petka najavljena je luda noć uz DJ-a, a o svim koncertima i događajima u Casanovi može se saznati putem njihovih stranica na Instagramu i Facebooku.

- Prošlih vikenda zabava je prštala na sve strane, što se može vidjeti na priloženim fotografijama - dodali su uz poziv na zabavu.

Vaša reakcija na temu