Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook (Maja Šuput) FOTO: Maja Šuput ovaj tjedan odradila čak pet koncerata, zablistala u društvu Mate Bulića

FOTO: Maja Šuput ovaj tjedan odradila čak pet koncerata, zablistala u društvu Mate Bulića

Iza poznatog pjevača teško je životno razdoblje

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica, Maja Šuput, nema mira i dalje neumorno vrijedno skuplja milje na putovanjima što u privatnom što u poslovnom aranžmanu. Prije tjedan dana pohvalila se na društvenim mrežama kako se odmarala u Novalji, a potom je kroz ovaj tjedan nastupala Bakru, Čakovecu, Ernestinovu, Zadru, a večeras u Međugorju. 

Na svom Instagramu podijelila je fotografiju iz backstagea te je otkrila kako joj društvo pravi Mate Bulić. Uz fotografiju je napisala 'dvije lude', aludirajući na njihov istoimeni duet. 

Iza poznatog pjevača teško je životno razdoblje. Nakon turneje 2020. godine pjevač se zarazio koronavirusom, a od toga se oporavlja i danas. Dobro se oporavlja i, ako je suditi po fotografiji, odlično izgleda. Iako mora paziti na svoje zdravstveno stanje, Mate ne želi prestati pjevati.

Vaša reakcija na temu