Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dvije najluđe noći u Splitu: Restoran Level vas poziva na 'Kafanske večeri'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Dvije najluđe noći u Splitu: Restoran Level vas poziva na 'Kafanske večeri'

Splitski restoran Level u centru Joker u ponudu je stavio nešto novo i drugačije za sve ljubitelje balkanskih hitova

Restoran Level 25. i 26. travnja predstavlja potpuno novi noćni program - 'Kafanske večeri' za koje se već tjednima traži mjesto.

Ovoga puta, Level je za goste pripremio nešto posebno i drugačije uz srpski bend Akademik

Šesteročlani sastav, koji čine pet glazbenika i pjevačica Tanja Radenković, poznat je po izvođenju omiljenih regionalnih hitova i fantastičnog provoda do ranih jutarnjih sati. Zimska zabava s Jahorine, koju obožavaju i brojni Splićani, seli se u užareni Level, no jedno ostaje isto - provod će svima ostati dugo u sjećanju!

Akademik će goste čak dvije večeri zaredom provesti kroz nezaboravan repertoar najvećih balkanskih hitova, stvarajući atmosferu koja će vas natjerati da zaplešete već s prvim taktovima i podignete čaše u vis!


Zbog ograničenog broja mjesta, rezervirajte svoje već danas na broj telefona 0993414469 kako ne biste propustili nezaboravno kafansko iskustvo!

Dolaskom na 'Kafanske večeri', u restoranu Level, očekuje vas ne samo nezaboravan provod, već i pažljivo birana jela kultnog chefa Pere Savanovića i njegovog tima, koja osvajaju bogatstvom okusa i raznolikošću. Kako bi vaša čaša bila puna tijekom cijele večeri, pobrinut će se impresivna vinska karta, kao i brojna žestoka pića iz svih dijelova svijeta. Za sve ljubitelje šarenih koktela, iskusni barmeni pripremaju ih za vas cijelu noć.

Za one koji cijene vrhunsku eleganciju, restoran Level nudi širok izbor premium cigara najboljih svjetskih brendova. Prepustite se i uživajte u svakom trenutku 'Kafanskih večeri'.

Level događanja pratite na službenoj Instagram i Facebook stranici.

Vaša reakcija na temu