Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DOLIS SPLIT Mjesto za najbolju zabavu u gradu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

DOLIS SPLIT Mjesto za najbolju zabavu u gradu

Provjerite vikend program

Ove jeseni, restoran Dolis Split, popularna destinacija svih ljubitelja dobre atmosfere, zabave i hrane, uveseljavat će vas svakog petka i subote uz ritmove popularnih glazbenih sastava.

- Ovog vikenda, u petak, 25. listopada, zabavljat će vas glazbeni sastav Barbary, a u istom tonu nastavit ćemo i u subotu, 26. listopada 2024., uz ritmove tamburaškog sastava Forte. Uz dobru glazbu, pripremili smo pet različitih menua po pristupačnim cijenama od 30 do 35 eura - naveli su iz Dolisa.

Unatoč velikom kapacitetu, budite mudri i svoje mjesto rezervirajte na vrijeme. Restoran Dolis Split prikladan je za sve vrste zabava – od proslave rođendana, godišnjica ili običnog druženja s prijateljima.

- Pridružite nam se na nezaboravnoj zabavi uz uživanje u izvrsnim jelima, piću i dobroj glazbi te stvorite nezaboravne uspomene. Rezervacije se vrše na brojeve 021/670-078 i 097/796-5008 - dodali su.

Vaša reakcija na temu