Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dođite na besplatne preglede
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Dođite na besplatne preglede

Ispružite ruku zdravlju i 6. travnja napravite besplatne preglede

Iako često znamo na to zaboraviti - vlastito zdravlje i zdravlje naših najbližih trebalo bi nam biti na prvom mjestu. Stoga vas City Center one, uz potporu Ljekarne Varoš, poziva na Dan zdravlja koji će se održati 6. travnja od 10 do 20 sati.

Na prvom katu omiljenog shopping centra imat ćete priliku sasvim besplatno izmjeriti krvni tlak te provjeriti razinu kolesterola, triglicerida i glukoze u krvi. Rezultate mjerenja dobit ćete zapisane na poseban karton kako biste ih imali 'pri ruci' već prilikom idućeg posjeta liječniku.

Briga o sebi počinje u City Centeru one - odazovite se na besplatne preglede i napravite prvi korak ka zdravijem životu. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu