Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Cora Hotel ponovno otvorio ljetnu terasu: 'Radujemo se vašem dolasku!'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Cora Hotel ponovno otvorio ljetnu terasu: 'Radujemo se vašem dolasku!'

Posjetitelji rooftop bara mogu uživati u raznolikoj ponudi

Cora Hotel, smješten sa sjeverne strane  trgovačkog centra Joker, na adresi Put Supavla 39, ponovno je otvorio svoju ljetnu terasu.

Splićanima je ova terasa ili 'rooftop bar' sigurno najzanimljivija značajka hotela jer je dostupna svima, a ne samo gostima koji odsjedaju u Cori.

- Nakon što izaberete mjesto za svog limenog ljubimca na prostranom hotelskom parkingu, uputite se put panoramskog lifta s istočne strane zgrade koji vodi direkt na vrh, bez potrebe da ulazite u sam hotel - naveli su iz Cora Hotela.

Cora Caffe je jednostavno i elegantno uređen, a kombinacija neutralnih boja i prozračnih materijala ima za cilj pružiti gostima osjećaj opuštajuće lounge atmosfere. 

Posjetitelji rooftop bara mogu uživati u raznolikoj ponudi napitaka kao i pića s potpisom po pristupačnim cijenama i to od ponedjeljka do nedjelje u radnom vremenu terase od 8 do 22 sata.

Dodatna pogodnost za goste Cora Caffea je svakako i dva sata besplatan parking kako bi nesmetano mogli uživati bilo u čaši dobrog vina, osvježavajućem koktelu ili druženju uz šalicu kave.

- Radujemo se vašem dolasku! -zaključili su.

Vaša reakcija na temu