Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Cockpit USA: Samo ih je 50 dostupno u Hrvatskoj!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Cockpit USA: Samo ih je 50 dostupno u Hrvatskoj!

Vrhunske kožne jakne, made in USA

Više od četiri desetljeća Cockpit USA opskrbljuje američku vojsku kožnim jaknama, držeći se visokih američkih standarda kvalitete i tradicije. Ovaj prestižni brend poznat je po spajanju vojnog naslijeđa i mode te tako stvara jakne koje nisu samo modni komadi već i simbol povijesti.

Izrada po vojnim standardima

Cockpit USA proizvodi svaku jaknu u Sjedinjenim Američkim Državama, osiguravajući najvišu razinu kvalitete kroz stroge standarde proizvodnje. Svaka jakna izrađena je od vrhunske, ručno odabrane kože koja prolazi kroz pažljiv proces štavljenja. Ovaj proces daje im jedinstvenu teksturu i izdržljivost, što ih čini komadima koji ne samo da izgledaju odlično, već su dizajnirani da traju desetljećima. Kako vrijeme prolazi, koža stari s karakterom, dajući svakom komadu jedinstven izgled.

Model poput legendarne G-1 jakne postao je ikona, pa verzije te jakne možete vidjeti na poznatim osobama poput Elona Muska ili pak Toma Cruisea u filmu Top Gun. Ove jakne kombiniraju vintage vojni izgled sa potrebama svakodnevne upotrebe, bez obzira preferirate li ležeran stil s trapericama ili formalniji izgled.

Predanost autentičnosti i kvalitete

Cockpit USA je posvećen autentičnosti i ne ulazeći u masovnu proizvodnju kao mnogi drugi modni brendovi. Jakne se proizvode u ograničenim serijama a zbog velike potražnje; za neke modele postoji i lista čekanja. Količina koja je dostupna u RH je također limitirana na svega 50-ak komada. Predanost kvaliteti osigurava da svaka jakna predstavlja dugovječan i pouzdan proizvod koji možete nositi kroz cijeli život, a proizvođač to dodatno potvrđuje davanjem garancije.

Gdje ih pronaći?

Trenutno jedine kožne jakne američke proizvodnje dostupne u Hrvatskoj možete pronaći ekskluzivno u Vandal shopu TC Joker, 2. kat, ili u njihovom webshopu.

Vaša reakcija na temu