Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
City Center one časti poklonima
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

City Center one časti poklonima

Baš svaka kupnja iznad 20 eura do 8. rujna bit će nagrađena

Ljetu možda još nije odzvonilo, ali na korak smo do jeseni što znači samo jedno – vrijeme je za shopping. Povratak u školske klupe, na vrtićka igrališta i općenito, uobičajenoj rutini, lakši je uz dobru pripremu, stoga svratite u svoj City Center one i kupite sve što vam treba uz odlične popuste, a ono najbitnije – ne zaboravite preuzeti super poklone.

Naime, baš svaka kupnja iznad 20 eura će u periodu do 8. rujna biti nagrađena pa tako posjetitelji City Centera one na Mjestu za informacije mogu preuzeti odlične poklone. Za potrošenih 20 eura, čeka vas Cityriki, za potrošenih 40 eura zasladiti se možete Cityladom, potrošenih 70 eura donosi vam City čarape, dok 100 eura osigurava City pernicu i bojice. Za potrošenih 120 eura, na poklon dobivate City bočicu, a potrošite li 150 eura, razveselit će vas City kutija za užinu.

A da ove godine prva lekcija vaše djece uoči početka nove školske godine bude jedna životna, možete se pobrinuti upravo vi. Lijepo je činiti dobro, zato je City Center one posjetiteljima omogućio da sve do 1. rujna donesu školske torbe svoje djece koje više ne koriste na Mjesto za informacije. Prikupljene torbe donirat će se štićenicima udruge Dobrotvorni institut Hrvatske, a vi ćete kao priznanje za dobro djelo dobiti prigodan poklon. Za svaku donesenu torbu, City Center one će donirati dodatnih 10 eura Udruzi.

Uz City Center one, priprema za nove izazove postaje lak zadatak! 

Vaša reakcija na temu