Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Prosper Filipović CHIC SUMMER BRUNCH BY WELLBEING Brend Materia i hotel Park Split
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

CHIC SUMMER BRUNCH BY WELLBEING Brend Materia i hotel Park Split

Na divnoj terasi hotela Park u Splitu wellbeing brend Materia održao šarmantno ljetno druženje

Sunčan srpanjski dan na najljepšoj splitskoj terasi, u sklopu hotela Park u Splitu, dodatno je uljepšao Chic Summer Brunch, kojeg je u suradnji s Parkom organizirao wellbeing brend Materia. Matcha, nježni zeleni čaj u prahu, koji je popularizirala u Hrvatskoj upravo Materia, bio
je i ovog puta glavna zvijezda druženja.

Uzvanici su mogli birati između iced matcha latte i matcha limunade, koji su doprinijeli potrebnom osvježenju na ovaj vrući ljetni dan. Cure iz Materie objasnile su kako su upravo ta dva ukusna i zdrava napitka idealna za ljeto, jer pružaju osvježenje, ali i dodatan energy boost,
nešto što nam svima treba kad temperature naglo skoče na termometru, radi čega se znamo osjećati umorno i bezvoljno.

Potom su uslijedili selekcija svježeg tropskog i domaćeg voća, danska peciva i kroasani i domaća granola s ličkim jogurtom i svježim borovnicama. Nešto konkretniji zalogaji uključivali su
avokado tost, eggs Benedict, belgijske vafle i matcha palačinke, a kao šećer na kraju posluženi su matcha kolačići i mimose, ultimativni brunch koktel.

Atmosferu su dodatno uljepšale nježne melodije, koje je na klaviru izvodio gospodin Vinko, vrsni glazbenik koji u hotelu Park svira više od trideset godina, kao i predivne hortenzije i arturiumi, suptilne cvjetne dekoracije postavljene na stolovima.

Hotel Park Split izgrađen je 1921. godine, a u potpunosti je preuređen 2015. godine. Ovaj vrhunski tradicionalni hotel smješten je u centru Splita, neposredno uz čuvenu plažu Bačvice.

Ukoliko želite osjetiti dašak prošlih vremena, ali uz to uživati u svim modernim sadržajima koje nudi, ovaj hotel je savršen izbor.

Vaša reakcija na temu