Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BEER&SMOKE FEST NA PAZARU Iće, piće i program za djecu ovog vikenda!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

BEER&SMOKE FEST NA PAZARU Iće, piće i program za djecu ovog vikenda!

Pulled pork, masna rebarca, praseći ćevapi...

Pigeria Gudin poziva Splićane na Beer&Smoke fest koji će se ovog vikenda održati na Pazaru. Naime, u subotu i nedjelju, dok DJ AM i DJ Duple budu puštali glazbu 80-ih, tim iz Gudina će na svom smokeru pripremati pulled pork, masna rebarca, praseće ćevape, zapečeni kruh, pazarski coleslaw i njihove domaće kisele krastavce, a svu tu spizu popratit će hladne splitske pive.

- Gotovi su godišnji, počela je škola i svakodnevna nervoza, zato nam se pridružite ovaj vikend i uživajte u zadnjim trzajima ljeta. Povedite i klince, za njih smo pripremili gomilu društvenih igara, a za vas uru-dvije slobode jer će se o djeci brinuti naše animatorice te negdje u ekipi bit će i naš iluzionist koji će nam se pridružiti u nedjelju poznat pod imenom Mister H - poručili su iz Gudina.

Program počinje u 19 sati.

Vaša reakcija na temu