Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bajamonti donosi ozbiljne razloge za izlaske vikendom -  potpuno preuređeni interijer s binom i DJ pultom miriše na hit pizze i steakove
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Bajamonti donosi ozbiljne razloge za izlaske vikendom - potpuno preuređeni interijer s binom i DJ pultom miriše na hit pizze i steakove

U potpuno preuređenom interijeru Bajamontija od sada DJ-i, nastupi uživo, uz deset okusa Romana style pizza iz krušne peći, burgere, vrhunsku dry-aged steak ponudu, 'Luka' sladolede...

Većina Splićana je upoznala teatar novih okusa, koje je ovog ljeta na Prokurative donio Bajamonti pod novim imenom Bajamonti Pizza, Steak & Fish House. Sada je nova priča ovog omiljenog splitskog restorana dobila svoj puni smisao. Naime, potpuno preuređeni interijer s binom i DJ pultom donose vam nove razloge za izlaske vikendom u centru grada, a već od ovog petka i subote, 25. i 26. studenoga, na rasporedu su dvije DJ večeri kao zagrijavanje za službeno, veliko otvorenje u subotu, 4. prosinca, i hrpu glazbenih događanja tijekom adventa.


DJ nastupi za vikend uoči službenog otvorenja uz veliko ime estrade

Ovog petka na repertoaru je DJ Peco sa svojom selekcijom plesnih traka, dok u subotu Bajamontijev DJ pult preuzima poznati DJ Ante Jakir, koji će u okviru svoje Stardust & Vinyl večeri na dva gramofona puštati probrane Funk, Disco i House klasike. Iz Bajamontija poručuju da je ovaj vikend najava službenog otvorenja iduće subote, kada će nastupiti jedna od najvećih zvijezda hrvatske estrade, no o kome je riječ žele još malo držati u tajnosti.

Novi menu

Kada je riječ o novom meniju, PORKurative, Pazarusha i Peshkarusha samo su neka od imena Romana style pizza iz krušne peći koje su se našle visoko na ljestvici mnogih ljubitelja pizza, a da je Bajamonti sada i punokrvni steakhouse potvrđuje sočna ponuda dry-aged vrhunskog mesa hrvatskog podrijetla, koju predvodi T-bone odrezak od jednog kilograma. Na popisu hit jela nalaze se i crni burger od crne slavonske svinje, gregada, domaći pljukanci, 'Luka' sladoledi i drugi.


PIZZA: deset okusa pizza iz krušne peći u Romana stilu s visokokvalitetnim namirnicama, tijestom koje fermentira 24 sata, a koje se peku na temperaturi između 370 i 400 stupnjeva...

STEAK: meso hrvatskog podrijetla, ribeye i T-bone odresci koji prije konzumacije moraju odležati četrdeset dana u dry-ager hladnjaku, odrezak od crne slavonske svinje, boškarin...

FISH: selekcija najukusnijeg iz Jadranskog mora, jastozi, grdobine i lubini u specijalitetima s potpisom Bajamontija...


Rezervacije

Već ovog vikenda imate priliku poslušati vrhunske Funk, Disco i House mikseve koji tako dobro idu uz Bajamontijeve pizze iz krušne peći, burgere, steakove i druge specijalitete, a rezervacije možete potvrditi pozivom na 021 341 033 ili 098 9072 167, a s nestrpljenjem iščekujemo raspored evenata za prosinac, koji, kako se najavljuje, donosi mnoštvo iznenađenja i nastupe velikih imena.

Za ulaz je potrebna COVID potvrda.

Vaša reakcija na temu