Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ali Kebaba je sada dostupan na Glovu u cijelom Splitu, s brzom dostavom
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ali Kebaba je sada dostupan na Glovu u cijelom Splitu, s brzom dostavom

Poseban popust od 30% vrijedi do 18. kolovoza

Glovo, vodeća platforma za dostavu različitih proizvoda i jela na zahtjev, i poznati hrvatski lanac kebaba Ali Kebaba proširuju svoje partnerstvo za optimalnu pokrivenost cijelog Splita.

Nakon što su početkom godine otvorili svoju prvu lokaciju u Joker Centru, Ali Kebaba je otvorio svoju drugu lokaciju u Splitu, u trgovačkom centru City Center one.

Tako, od ovog tjedna, korisnici Glovo aplikacije u Splitu mogu uživati u najfinijem kebabu bilo gdje u gradu, s brzom dostavom do njihovih domova ili ureda, za manje od 35 minuta.

Osim toga, korisnici Glova su jedini koji mogu iskoristiti brzu dostavu Ali Kebaba proizvoda i imaju pristup cijelom jelovniku Ali Kebabe u Glovo aplikaciji, kao što je dostupan i na lokacijama.

'Vrlo smo uzbuđeni što podržavamo širenje Ali Kebabe u Splitu. Njihova druga lokacija u Splitu omogućit će svim stanovnicima da uživaju u kebabima u bilo kojem dijelu grada zahvaljujući našoj brzoj dostavi. Ova suradnja donosi dodatne pogodnosti našim korisnicima, pružajući im jedinstven pristup naručivanju iz Ali Kebabe', rekao je Lorenzo Mayol, generalni direktor Glovo Hrvatske.

Kako bi obilježili otvaranje nove lokacije, svi Glovo korisnici u Splitu će imati posebni popust od 30% na odabrane popularne jelovnike Ali Kebabe do 18. kolovoza.

O GLOVU 

Glovo je aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda koja povezuje korisnike s tvrtkama i dostavljačima, nudeći usluge na zahtjev iz lokalnih restorana, trgovina mješovitom robom i supermarketa te maloprodajnih trgovina. Vizija Glova je svima omogućiti jednostavan pristup svemu u svom gradu, tako da naši korisnici mogu uživati u onome što žele, kada žele, gdje žele. Osnovan 2014. u Barceloni, djeluje u 23 zemalja Europe, središnje Azije i Afrike. Više detalja na: https://glovoapp.com/hr/hr

Vaša reakcija na temu