U ovo predbožićno vrijeme u splitskoj Kadeni posebno je aktivno, pa su tako pripremili specijalni meni po pristupačnim cijenama, a posebnu čar daje grijana terasa i zimski vrt.
Ako se bojite da će ovakav gurmanski izlet učiniti vaš novčanik suhim kao bakalar u supermarketu, nema straha: jela se kreću u rasponu od 7 do 19 eura, a uživati možete u predjelima poput guste juhe od bakalara, pašteti i fritulama od bakalara, klasicima kao što su bakalar bianco i brudet.
Tu su naravno i nešto maštovitija jela iz Kadenine kuhinje - raviol od mola i bakalara, slani štrudel od bakalara, te bakalar brudet s manistrom.
Ako pak niste ljubitelj ove skandinavske poslastice, tu je naravno i opcija iz našeg jadrana - frigadura od mola, te mol na žaru s blitvom.
Sve ove sjajne novitete prati i hvalevrijedna akcija promocije domaćih vinara, na radost vinoljubaca. U sklopu ovog koncepta, odabrana vina hrvatskih vinara snižena su za čak 50%.
Ni dobre pisme neće nedostajati, jer već u petak, 6. prosinca, na Svetog Nikolu u sklopu ručka gostuje klapa Mriža koja će svojim klapskim repertoarom dodatno uveličati ovo adventsko vrijeme.
Svoj stol rezervirajte pozivom na broj 099 470 0797 ili 021 389 400, a dodatne informacije potražite na službenim Facebook i Instagram stranicama Kadene.