Kako bi se nastavila njihova višegodišnja slavljenička tradicija dočekivanja Božića i Nove godine, u restoranu Dvor će tijekom prosinca svakim danom od 17 sati biti u ponudi posebni adventski jelovnik.
Kreiran od strane chefa Hrvoja Zirojevića i glavne slastičarke restorana Ivane Bralić, smišljen je s ciljem uživanja u vrhunskoj hrani, slasticama, piću i ambijentu Dvora.
- Oduševit će vas jela poput konfitiranog svinjskog mesa u somunu, focaccie s pečenim telećim jezikom i kupusom, janjećeg burgera u brioche pecivu, bao buns-a punjenih tingulom od domaćeg pivca te slastica poput tarta od jabuke i karamele, vanilije i brusnice ili pekan oraha te orahnjače i rogača. Navedene delicije moći ćete oplemeniti izborom iz posebno kreirane blagdanske selekcije vrhunskih piva, kuhanim vinom, kuhanim ginom i amarettom - naveli su iz splitskog restorana.
Uz spomenuti adventski meni, oduševit će vas predivno uređen prostor. Ulaz u vanjski dio restorana gdje se održava adventsko slavlje bit će otvoren svakim danom od 2. do 30. prosinca (od 17 sati).
U utorak, 12. prosinca, goste Dvora čeka posebna poslastica – od 17 sati nadalje zabavljat će ih DJ Duple te će taj dan biti aktualan poseban jelovnik, uživat će se u 'Hrani izgubljene generacije'.
- DJ Duple će vas zabavljati i na Badnjak kada slavljenički program u Dvoru započinje oko 10 sati. Također, tijekom Adventa će se, uz petak, i srijedom za ručak servirati bakalar chefa Zirojevića - poručili su iz Dvora, uz preporuku da se za ručkove srijedom i petkom rezervira mjesto unaprijed.
Detalji jelovnika mogu se provjeriti na društvenim mrežama restorana Dvor Instagramu i Facebooku, a za rezervacije se treba javiti na broj 021 571 513 ili porukom na e-mail adresu: dvor.resevation@gmail.com.
- Vidimo se na Adventu u Dvoru!