Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
11. Moondance Festival objavljuje kompletan program i line-up za trogirsku kulu Kamerlengo i boat party
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

11. Moondance Festival objavljuje kompletan program i line-up za trogirsku kulu Kamerlengo i boat party

Samo za čitatelje Dalmatinskog portala moguća je kupnja karata uz promo kod i nagradna igra za čak osam dobitnika

Jedanaesto izdanje Moondance Festivala koje će se održati od  26. do 28. srpnja objavljuje kompletan program s line up-om koji uključuje šest događaja na tri lokacije i više od 20 stranih i domaćih izvođača.  Osim dvije glavne večeri u kuli Kamerlengo i techno krstarenja Pirate Boat, po prvi put najavljujemo MeetUp! panel o organizaciji i sceni s dj/produkcijskom radionicom u kuli Kamerlengo.  Moondance vikend će završiti spektakularnim after partijem na egzotičnoj lokaciji skrivene vale u nedjelju, 28. srpnja, u popodnevnima satima. O svemu detaljno na internet stranici www.moondancefest.com.

Back 2 Basics je radni naziv 11. izdanja Moondance Festivala s dvije koncepcijske večeri, tj. dva odvojena projekta, glazbeno drugačija a opet tako bliska: ROAD! u petak i Moondance SPECIAL! u subotu u kuli Kamerlengo. 

Nagradna igra i popusti za čitatelje Dalmatinskog portala

Na Facebook stranici Dalmatinskog portala potrebno je ispod ovog članka tagirati tri osobe s kojima želite ići na festival i dijelimo ukupno osam festivalskih karata – za noći petak i subotu u kuli Kamerlengo.  Igra traje do 29. lipnja u ponoć kada će pobjednik biti objavljen isto ispod članka.

Za sve ostale čitatelje Klubske scene tu je popust 10% sa promo kodom KS10, pa požurite jer cijene od 1.7.2024. idu gore. Promo kod je potrebno upisati na Entrio linku.

RASPORED PROGRAMA 26.7. - 28.7.2024.

PETAK, 26.7.2024.  Raspored programa

19-20h Tvrđava Kamerlengo (prizemlje kule)

MEET UP! Diskusija na kojoj će promotori i dji raspravljati o sceni, organizaciji,  promociji, prilikama i neprilikama na sceni. Host je Pero FullHouse

20-21h Tvrđava Kamerlengo (prizemlje kule)

DJ / PRODUCTION / Art of DJing predstavljanje nove dj i produkcijske tehnike i diskusija o dj-ingu kao umjetničkoj formi. Hostovi su Jan Kinčl & Pero FullHouse

22.00 – 6.00  Tvrđava Kamerlengo 

MAIN EVENT Moondance pres. ROAD!

Zadig  [Paris]

Skeptik  [Solin]

Mozer [Zagreb]

Paleolitik – live [Šibenik]

Die Norddschleife (Beko b2b Forest People)

Prvu večer u petak, 26.7. Moondance će ugostiti sve uspješniji techno projekt ROAD! koji dovodi techno ikonu Zadiga koji će na Moondance proslaviti 30 godina uspješne dj karijere. Zadig će u 3-satnom setu pokazati zašto je jedan od najznačajnijih predstavnika underground techna zadnjih desetljeća. Njemu će podršku pružiti solinski Skeptik, Mozer iz Zagreba, šibenski Paleolitik uživo te premijerno na Moondanceu host projekta ROAD! Beko u B2B izdanju s Forest People pod nazivom Die Norddschleife koji će i zatvoriti prvu večer festivala.

SUBOTA , 27.7.2024. Raspored programa

16-20h 

PIRATE BOAT – Techno krstarenje prekrasnim trogirskim arhipelagom ove godine će začiniti domaći Tome R, šibenski klasici Edy C i Zorro u B2B izdanju, zagrebački virtuoz Jan Kinčl te splitski meštar od zvuka Feta. Ukrcavanje je od 15.30 ispred kule Kamerlengo. 

22.00 – 6.00  Tvrđava Kamerlengo 

MAIN EVENT Moondance pres. MOONDANCE SPECIAL!

Nakadia [Tailand]

DJ Jock [Split]

Jan Kinčl [Zagreb]

Marko Vuletić [Trogir]

Pero FullHouse [Solin]

Azijska techno diva, planetarno popularna Nakadia, predvodit će drugu večer u kuli Kamerlengo pod nazivom MOONDANCE SPECIAL! Uz nju će nastupiti splitski DJ Jock, zagrebački Jan Kinčl, domaći Marko Vuletić i za kraj host Moondancea Pero FullHouse.

NEDJELJA, 28.7.2024. Raspored programa

7-19h

OFFICIAL BEACH AFTER PARTY u organizaciji ROAD! & Los Barbaros  kolektiva u prekrasnoj uvali na Čiovu. 

Vaša reakcija na temu