Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZNA GRADSKA UPRAVA: U Javnoj ustanovi Športski objekti angažiran Kristian Petric

ZNA GRADSKA UPRAVA: U Javnoj ustanovi Športski objekti angažiran Kristian Petric

'Ne radi se o tajni, uskoro izlazimo pred medije s informacijama koje smo otkrili'

Iz Javne ustanove Športski objekti su 'prigovorili' ravnatelju Gordonu Cerjanu što je angažirao Kristiana Petrica. Ipak, u tome prema riječima ravnatelja nema ništa sporno jer, kako nam je rekao Cerjan, s tim je upoznat i suglasan vrh gradske uprave. 

- Ne radi se ni o kakvoj tajni. U mom natječajnom programu je sigurnost bila jedna od ključnih točaka. Nažalost, znao sam otprilike kakvo je stanje. Sklopili smo ugovor o djelu na određeno razdoblje radi ostvarivanja ciljeva po pitanju sigurnosnog stanja. S Petricem uskoro idem pred medije i sa svim informacijama koje smo otkrili te na čemu radimo - kazao nam je.

Cerjan je naglasio kako takav profil zaposlenika ne postoji u firmi te da je umjesto radnog odnosa osigurao ovim putem i uštede i stručnost s obzirom na reference hrvatskog ratnog vojnog invalida. 

Petric je, podsjetimo, bio i Povjerenik za sigurnost u Hajduku. U kolovozu 2016. godine je sudjelovao u kreiranju liste osoba kojima nije bio dozvoljen pristup A i B loži stadiona na Poljudu. Među njima su bili pokojni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, Zdravko Mamić te član Izvršnog odbora HNS-a Ante Kulušić.

Vaša reakcija na temu