Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tvrtka Aluflexpack i ove godine podržava drniški GOOD fest
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Tvrtka Aluflexpack i ove godine podržava drniški GOOD fest

Već četiri godine traje prijateljstvo Aluflexpacka i GOOD festa, koji se održava u Drnišu od 19. do 23. srpnja

Bogat kazališno-glazbeni program, drniške prirodne ljepote i gastro specijaliteti samo su dio atrakcija koje ne smijete propustiti ovog ljeta na GOOD festu. Drniški kazališno-glazbeni festival i ove će se godine održati pod pokroviteljstvom najveće tvrtke u tom kraju, Aluflexpack, i to od 19. do 23. srpnja. 

GOOD fest održava se u organizaciji Kazališta Moruzgva i Turističke zajednice grada Drniša, u sklopu koje Aluflexpack djeluje kao partner koji podržava umjetnički program.

'Već dugi niz godina naša tvrtka pruža podršku projektima u zajednicama koje okružuje naše pogone. Empatično osluškujemo potrebe zajednice te se rado odazivamo i sudjelujemo u projektima koji pozitivno utječu na naše zaposlenike i zajednicu i podižu kvalitetu života. Redovito, sistematično i proaktivno potičemo projekte koji uključuju djecu i mlade, potičemo kulturu i umjetnost te štitimo okoliš, što su tri stupa naše strategije društveno-odgovornog poslovanja. GOOD Fest je društveni događaj koji se uklapa u našu viziju doprinosa zajednici te ga vrlo rado podržavamo', rekao je član Uprave Aluflexpacka Antonio Stojanov

I ove godine Aluflexpack će imati svoj kutak u kojem će moći sudjelovati svi posjetitelji, i to kroz igru i kreativnost, a fokus je na liniji proizvoda 4∞ ('for infinity'), koja predstavlja revoluciju u proizvodnji fleksibilnog pakiranja, a koja je nastala zahvaljujući predanom radu zaposlenika i tehnologiji koju Aluflexpack razvija u tvornici u Drnišu te ostalim pogonima. 


Prošle godine posjetiteljima festivala Aluflexpack je predstavio izložbu 'Drniš: Priča o aluminiju' u kojoj su prikazali povijest drniškog kraja, od prvih prominskih rudnika boksita od kojeg se dobiva aluminij do tvornice koja je danas jedan od najmodernijih pogona za obradu aluminija u Europi. 

Uz vrhunske predstave koje možete pogledati od 21 h na platou ispred Glazbene škole Krsto Odak, na ovogodišnjem izdanju GOOD festa moći ćete uživati i u bogatom glazbenom programu na Poljani, u kiparskim i dramskim radionicama za djecu i odrasle te GOODfest FUN RUN utrci. Festival ide i na mini turneju s izvedbama u Oklaju, Mirlović Zagori te Unešiću. 

Više informacija o GOOD festu pronađite na njihovim društvenim mrežama

O tvrtki Aluflexpack AG 

Aluflexpack proizvodi fleksibilna rješenja za pakiranje za različita krajnja tržišta poput industije kave i čaja, farmaceutske, konditorske, mliječne i industrije hrane za kućne ljubimce. Njihovi dugotrajni odnosi s kupcima potkrijepljeni su dobro uspostavljenim uvidima u industriju, fleksibilnošću u pružanju usluga korisnicima i razvojnom kompetencijom. Sa sjedištem u Reinachu (Aargau), Švicarska, Aluflexpack ima proizvodne pogone u Švicarskoj, Francuskoj, Poljskoj, Tunisu, Turskoj te četiri pogona uHrvatskoj, a od 2024. i u SAD-u. Na dan 31. prosinca 2023. imali su 1.602 zaposlenika. 

Za više informacija posjetite www.aluflexpack.com.


Vaša reakcija na temu