Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: pixabay SITNA SLOVA Splićanka prepričala neugodnost s parkinga

SITNA SLOVA Splićanka prepričala neugodnost s parkinga

Upozorila je sugrađane

Da je potrebno čitati i sitna slova, svjedoči Splićanka koju je zadesila pomalo neugodna dogodovština na parkingu kod trgovačkog centra Joker u Splitu, kojim upravlja Split parking. Ispričala je svoje iskustvo kako bi upozorila sugrađane. 

- Bila sam kroz popodne, zadržala se 30-45 min, otišla i vratila se nakon možda nekih 30 min. Drugom turom što sam se parkirala izlazim kroz rampu koja se neće digne, idem na drugu, a nadasve ljubazna osoba koja radi u kućici prste o prste trlja - simbolično pokazuje 'daj pare' - prisjeća se. 

Došla je, kaže, frustrirana jer je parking 3 sata besplatan. Tu je informaciju vidjela na internetu.

- Osoba mi govori da se trebalo sat vremena provesti van parkinga da bi se dobilo nova 3 sata parkinga. Uredno sam platila 10 kn, dolazim doma googlam gdje to piše da se treba proći 1 h između ulaza i izlaza. Nigdje to nije vidljivo. Svugdje su (velike) reklame od 3 h besplatnog parkinga, 4 h besplatno ako ste u kinu, ali nigdje da treba proći sat od izlaza do ulaza. Parkiram kod Jokera od kad su god uredili parking, ali nisam informirana o toj 'sitnici' - navodi.

Međutim, informacija ipak postoji.

- Na kućici gdje se plaća - slovima koja se baš vide iz automobila - dodala je Splićanka. 


Vaša reakcija na temu