Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne zaboravite na najbitnije u vašem domu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne zaboravite na najbitnije u vašem domu

Zrak je pročišćen, zvučna izolacija jednaka je kao kod zatvorenih prozora, a sustav gotovo nečujno radi

Zamjenom prozora i fasade objekt postaje gotovo nepropusno zatvoren, čime se zrak značajno pogoršava. Nužan je ventilacijski sustav.

I-Vent, za razliku od većine drugih ponuđača, razvio je ventilacijski sustav koji nije centraliziran, što ga omogućuje jednostavnu ugradnju u već izgrađenu kuću ili stan. Sustav izvlači potrošeni zrak i dovodi novi, čime postižemo kontroliranu izmjenu. Zrak je pročišćen, zvučna izolacija jednaka je kao kod zatvorenih prozora, a sustav gotovo nečujno radi.


Kvalitetno možemo provjetravati s osnovnim sustavom bez rekuperacije ili s rekuperacijom. U oba slučaja učinkovitost provjetravanja i uklanjanje vlage, plijesni, su identični. Razlika je u tome što su sustavi s rekuperacijom energetski vrlo učinkoviti i za njih je moguće dobiti i nepovratna sredstva. Za moderne objekte jedini pametan odgovor je rekuperacija, jer se radi o energetski vrlo učinkovitim kućama. Ušteda topline kod klasičnog hidro-senzibilnog sustava je u usporedbi s otvaranjem prozora više od 40 posto, dok su gubici kod rekuperacijskog sustava zaista minimalni.

Ulazne jedinice kod hidro-senzibilnog sustava mogu biti u zidu ili okviru prozora, dok su kod rekuperacije jedinice uvijek u zidu, stoga je potrebno napraviti više otvora. U svim slučajevima montaža je jednostavna i obavljena u jednom danu. Kod rekuperacije ponekad je potrebno instalirati dodatne kabele, ali to nisu veliki zahvati.


Tvrtka i-Vent d.o.o. već od 2010. godine usredotočena je na područje ventilacije na slovenskom tržištu. Njihova specijalizacija i inovativni pristup postavili su ih u poziciju vodećeg ponuđača na tom području. Njihovi ventilacijski sustavi, plod vlastitog razvoja, ne samo da se ističu po vrhunskom dizajnu, već i po učinkovitosti i trajnosti.

Ponosni su što su njihovi sustavi proizvedeni u Sloveniji, što ističe njihovu posvećenost kvaliteti i lokalnom gospodarstvu.

Glavni cilj tvrtke je osigurati sigurnu, ekonomičnu i zdravu kulturu stanovanja svojim klijentima. Njihova rješenja prilagođena su različitim tipovima objekata i fazama izgradnje, što omogućava širok spektar mogućnosti za njihove klijente.

Vaša reakcija na temu