Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ISKORISTI PRILIKU Položi maturu uz maXturu i Dalmatinski portal!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

ISKORISTI PRILIKU Položi maturu uz maXturu i Dalmatinski portal!

Početak drugoga polugodišta vrijeme je kad maturanti intenzivno počinju razmišljati o državnoj maturi i pripremama. U suradnji s Dalmatinskim portalom, maXtura organizira posebnu akciju priprema za maturu 1+1 predmet gratis!

Kako uspješno položiti maturu? Odgovor dolazi iz Profil Kletta, a ime mu je maXtura - jedinstven program digitalnih priprema za maturu koje, uz online i nastavu uživo, jedine nude i snimke predavanja za neograničeno pregledavanje i ponavljanje.

Nastavu drže vrhunski predavači, i to točno prema onome što traže ispiti na maturi. Proces pripreme je interaktivan i svaki je predavač na raspolaganju za pitanja ili nejasnoće.

Kako bismo maturantima i njihovim roditeljima olakšali, Dalmatinski portal uz jedan upisani predmet, drugi daruje gratis!

Uz svaki upisani predmet do 11. ožujka, možeš odabrati još jedan po svom izboru. Sve što trebaš napraviti jest u upisnici odabrati svoje predmete te u polje za promokod upisati: DALMATINSKI.

Sljedeće pripreme počinju 28. ožujka, što je idealno vrijeme za pripremu dvaju ili više predmeta po izboru u najvećoj satnici na tržištu!

S obzirom na to da se pripreme održavaju online, maXturini polaznici dolaze iz više od 300 mjesta diljem Hrvatske i BiH. Ovo je prilika da svi maturanti imaju jednake mogućnosti za najbolji oblik priprema. Dokaz tome jest i činjenica da su svi redoviti polaznici upisali jedan od svoja prva tri izbora fakulteta, a njih 95 % preporučilo bi je drugima.

Ukratko, maXtura se pobrinula da prođeš maturu uspješno i bez stresa te da ti bude zanimljivo, korisno i zabavno tijekom samog procesa. Pridruži se i ti!

Vaša reakcija na temu