Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Banka na otvorenom uskoro u Trogiru: Troje sretnih dobitnika osvojit će po 10.000 eura
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Banka na otvorenom uskoro u Trogiru: Troje sretnih dobitnika osvojit će po 10.000 eura

ZABA ljeto za klijente u srijedu dolazi na Autobusni kolodvor

ZABA ljeto za klijente, velika ljetna turneja Zagrebačke banke u sklopu koje se bankari druže s građanima u poslovnicama na otvorenom, dolazi u Trogir. 

'Banka na otvorenom' bit će smještena u srijedu, 28. kolovoza na trogirskom Autobusnom kolodvoru. Kao i na prijašnjim destinacijama, posjetiteljima će na raspolaganju biti Zabini bankari koji će ih informirati o novim mogućnostima i pogodnostima vezanim uz prelazak klijenata banke na Mastercard kartice. Osim toga, svi postojeći i budući klijenti Zabe imaju priliku sudjelovati u vrijednoj nagradnoj igri u kojoj će troje sretnih dobitnika osvojiti 10.000 EUR na go!card Mastercard nagradnoj kartici.

Svi zainteresirani mogu posjetiti poslovnicu na otvorenom od 19 sati. Osim bankara koji će im biti na raspolaganju za pitanja o proizvodima i uslugama, posjetitelje očekuju zabavni sadržaji, osvježenja i pokloni iznenađenja.

Ugovaranje računa na lokaciji

U Zabinoj nagradnoj igri mogu sudjelovati svi klijenti Zagrebačke banke, kako sadašnji, tako i oni koji to postanu upravo u gradovima na Jadranu u koje stiže ZABA ljeto za klijente. Postojeći klijenti na lokaciji trebaju pokazati svoju novu ZABA debitnu Mastercard karticu tekućeg računa te se prijaviti za sudjelovanje. Vrijednu nagradu mogu osvojiti i novi klijenti, koji po prvi put u razdoblju trajanja nagradne igre na lokacijama terenske promocije ugovore tekući račun u Banci. 

Svakom izvršenom transakcijom ZABA debitnom Mastercard karticom tekućeg računa tijekom razdoblja trajanja nagradne igre, klijent će ponovno biti automatski evidentiran kao sudionik nagradne igre i tako si povećati šanse za osvajanje nagrade. Svi uvjeti za sudjelovanje u nagradnoj igri nalaze se na stranici zaba.hr, a moguće ih je doznati i na svakoj lokaciji koju će Zaba posjetiti tijekom kampanje ZABA ljeto za klijente.


Nakon Trogira na rasporedu Split

Velika ljetna turneja Zagrebačke banke po jadranskoj obali traje od početka kolovoza te je do sada posjetila Rijeku, Pulu, Poreč, Novi Vinodolski, Umag i Šibenik. Nakon Trogira, ZABA ljeto za klijente dolazi u Split, 29. kolovoza, te Makarsku, 2. rujna.

Osobe koje nemaju otvoren račun na lokaciji se mogu informirati o svim mogućnostima te putem m-zabe, potpuno digitalno i jednostavno, postati klijent Zagrebačke banke i sudjelovati u nagradnoj igri. Zaba se pobrinula i za osvježenje u ljetnim večerima, a građani se u ugodnom prostoru, uz predivne vizure jadranskih gradova i šum mora, mogu zabaviti i družiti.

ZABA ljeto za klijente završava u rujnu kada će biti izvučeno troje sretnih dobitnika koji će osvojiti po 10.000 eura na go!card Mastercard nagradnoj kartici.

Vaša reakcija na temu