Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POLICIJA ČUVALA HAJDUKOVCE Trening kasnio sat i 20 minuta

POLICIJA ČUVALA HAJDUKOVCE Trening kasnio sat i 20 minuta

Iza zatvorenih vrata je dugo trajao sastanak s igračima

Jako policijsko osiguranje čuvalo je danas hajdukovce na poslijepodnevnom treningu.


Bijeli su trebali izaći na pomoćni teren u 17 sati, ali trening je kasnio sat i 20 minuta, jer je u utrobi Poljuda dugo trajao sastanak iza zatvorenih vrata.

Najprije su Stanić, Kepčija i Brbić došli u svlačionicu reći svoje, a potom je trener Hari Vukas ostao s igračima radi razgovora i analize.

U Policijskoj upravi Splitsko-dalmatinskoj kažu kako su procijenili da je potrebno jače opservirati područje oko stadiona na Poljudu.

'Tu smo radi prevencije protupravnog ponašanja kako bi se održalo povoljno stanje javnog reda i mira', kazala je Željka Radošević iz Policijske uprave.

Vaša reakcija na temu