Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LJETNI KAMP ADRIATICA: Priključite se treninzima, prijave su u tijeku!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

LJETNI KAMP ADRIATICA: Priključite se treninzima, prijave su u tijeku!

Naši treneri će svojim znanjem i iskustvom pomoći polaznicima kampa da poboljšaju svoju igru u taktičkom i tehničkom smislu

Nogometni klub Adriatic poziva na Ljetni nogometni kamp za igrače od 6 do 18 godina, koji će se održati od 15. do 21. srpnja na terenima u Dugopolju, splitskom FESB-u i u fitness centru Joe Gym.

'Adriatic svojim članovima kontinuirano osigurava najbolje uvjete za rad. U suradnji sa znanstvenicima te uz korištenje najsuvremenije opreme tvrtke Laurus Sport d.o.o. provest ćemo testiranja kako bismo dobili vrijedne informacije koje mogu doprinijeti optimalnom razvoju sportskog potencijala naših sportaša. Naši treneri će svojim znanjem i iskustvom pomoći polaznicima kampa da poboljšaju svoju igru u taktičkom i tehničkom smislu', poručuju iz Adriatica, a link za prijavu je OVDJE.