BIVŠI HRVATSKI REPREZENTATIVAC DOBIO OTKAZ: Cijelo je selo bilo protiv mene!

BIVŠI HRVATSKI REPREZENTATIVAC DOBIO OTKAZ: Cijelo je selo bilo protiv mene!

'Mislim da ću o ovome napisati knjigu'

Danijel Pranjić više nije trener ciparskog drugoligaša Omonije Psevde. Bivši hrvatski reprezentativac u Omoniju je stigao u ljeto 2020. godine kao igrač-trener, a sada odlazi nakon što mu je uručen otkaz. 

- Kroz nekoliko godina bih mogao napisati knjigu o ovoj priči - rekao je Pranjić za grčku Gazzettu, a zatim detaljnije opisao svoju avanturu u Omoniji.

- Nisam imao pravu sliku o momčadi kad sam došao. Nisam ništa znao o obitelji koja vodi klub. Svima sam striktno podvukao da ću se ja pitati i odgovarati za ono što se događa na terenu i da će igrati samo oni koji zaslužuju. Dvojica igrača koji su iz te familije su mi od početka pravili probleme s bivšim dopredsjednikom i okrenuli su cijelo selo protiv mene. Imao sam podršku tek četvorice ili petorice ljudi u zajednici, ali je familija radila baš sve protiv mene. Cijelo selo je bilo protiv mene. Završilo se tako što nisu platili apsolutno ništa za period u kojem sam radio u klubu. 

Otkrio je i da su igrači izbačeni iz kuća.

- Zbog financijskih problema, igrači su izbačeni iz svojih kuća. Radio sam sve što sam mogao za njih. Neki nisu imali ni za prehraniti se pa sam im ja kuhao i spremao obroke. Davao sam im novac da imaju popiti kavu. Plaćao sam fizioterapeuta iz svog džepa. Usprkos svemu smo nastavili raditi zajedno i boriti se, to smo htjeli - zaključio je Pranjić. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(95214, "");
Pregledaj komentare
29