Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay ZADAR Prijavite se za kupnju POS-ovog stana

ZADAR Prijavite se za kupnju POS-ovog stana

Zahtjev je s urednom dokumentacijom potrebno predati do 25. lipnja

Grad Zadar objavio je javni natječaj za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova po programu POS na području Smiljevca, radi radi utvrđivanja liste reda prvenstva.

Na Smiljevcu planira sagraditi 100 stanova za rješavanja stamenog pitanja jednako toliko mladih obitelji, od kojih će dio biti dan u dugoročnio najam onima koji nisu kreditno sposobni.

Pravo na podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz Programa POS-a na području Grada Zadra imaju svi građani - državljani Republike Hrvatske, što znači da uvjet nije prebivalište u Zadru, a prednost na kupnju stana imaju osobe koje nemaju odgovarajuće riješeno stambeno pitanje, odnosno nemaju odgovarajući stan u svome vlasništvu. Međutim, prebivalište u Zadru će se bodovati pa će “domaći” ipak imati određenu prednost.

Uz zahtjev je potrebno priložiti domovnicu, potvrdu kako on niti član njegovog domaćinstva nemaju u vlasništvu nekretninu, ovjerene izjave kako se daju točni podaci, kao i važeći ugovor ili ovjerenu izjavu o najmu stana. Uz druge bodove za članove kućanstva, invaliditet, braniteljski status, djecu u školi itd, bodovi se mogu dobiti i za potvrdu liječnika o začetom djetetu.

Zahtjev je s urednom dokumentacijom potrebno predati do 25. lipnja.

Vaša reakcija na temu