Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Medicinska sestra u Vinogradskoj uhvatila pacijente u ljubavnom klinču

Medicinska sestra u Vinogradskoj uhvatila pacijente u ljubavnom klinču

Izvrijeđali su je

Markantni 34-godišnji Zagrepčanin i još markantnija, pet godina starija Splićanka, uhvaćeni su goli, kao od majke rođeni, u ljubavnom klinču u KBC-u Sestre Milosrdnice, piše Jutarnji.

Intimu u jednoj od soba na jednom odjelu bolnice u zagrebačkoj Vinogradskoj, gdje su se liječili, prekinula im je medicinska sestra koju su potom besramno izvrijeđali jer ih je upozorila da krše bolnički kodeks i da bi mogli biti izbačeni s odjela.

Zbog nesvakidašnjeg sukoba morala je na kraju intervenirati i policija, koja je protiv 34-godišnjaka podnijela optužni prijedlog jer je, između ostaloga, doktorici koja je odmah pristigla na poziv poručio: 'Ti ćeš biti kriva kada ću morati ležati 19 mjeseci u zatvoru, zapamtit ćeš me ku**o. Tužit ću vas!'

Revoltirana, pak, Splićanka je na sav glas urlala: 'Je*em ti mater ku**o jedna, ti ćeš nas izbaciti'.

Policija je dvojac odvela u policijsku postaju te ih prijavila za kršenje članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a Općinski prekršajni sud u Zagrebu je nedavno svakog kaznio sa 600 kuna te im naložio plaćanje po 200 kuna sudskih troškova.

Pozive za sudska ročišta su ignorirali te se dostava poziva u nekoliko navrata vraćala, pa se suđenje okončalo i bez njih jer su vlastoručno bili potpisali obavijest o počinjenom prekršaju.

Medicinska sestra koja je spornog dana radila noćnu smjenu prisjetila se u sudnici da je na odjelu tijekom vizite obilazila pacijente po sobama. Dolaskom u jednu sobu uočila je dvoje pacijenata gole.

- Bilo je to prošle godine. Oni su bili u potpunosti goli. Rekla sam im da je to zabranjeno u prostoru bolnice jer da time krše kodeks te da će biti disciplinski otpušteni. Počeli su na to negodovati i vikati. Pa je došla doktorica, a pacijenti su je vrijeđali. Oboje su bili izrazito agresivni. Cijeli odjel je čuo buku pa su se drugi pacijenti uznemirili. Pozvale smo zaštitare, a potom i policiju, s kojima su napustili bolnicu - otkrila je medicinska sestra, piše Jutarnji.

Njezina, nadređena, pak, ispričala je da ju je sestra nazvala jer je zatekla pacijente u seksualnom odnosu.

- Uzela sam njihove povijesti bolesti. Vidjela sam da su dva dana prije toga došli na liječenje. Pa sam otišla do njih i pozvala ih u ambulantu. On je bio izrazito agresivan, a oboje su me i vrijeđali - zaključila je doktorica.

Vaša reakcija na temu