Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hrvatska lutrija Splićanin osvojio Land Rover Discovery: 'Imam osjećaj da će me netko probuditi i reći da vratim auto'

Splićanin osvojio Land Rover Discovery: 'Imam osjećaj da će me netko probuditi i reći da vratim auto'

'Svjetsko nogometno prvenstvo ponukalo me da se natječem'

Svjetsko nogometno prvenstvo u Qataru mnogima je donijelo razloge za slavlje, a sretni igrač iz Splita sudjelujući u nagradnom natjecanju Cro Beta Hrvatske Lutrije 'Dr. Zicer za Qatar' osvojio je glavnu nagradu automobil Land Rover Discovery. Jučer ga je preuzeo u Zagrebu.

'Od 2011. godine igrač sam kladionice Cro Bet i znalo je biti nekih manjih dobitaka, no ovakvu nagradu nisam očekivao niti u snu. Svjetsko nogometno prvenstvo ponukalo me da se natječem, a i koeficijenti su vam bolji nego drugdje.

Imam osjećaj kao da će me netko probuditi i reći 'vrati auto', a niti supruga nije vjerovala kada sam joj rekao da sam osvojio automobil. Nisam htio nikome govoriti o dobitku dok ga ne preuzmem tako da o tome ništa ne znaju niti rodbina niti kolege s posla', rekao je. 

Tijekom 35 dana trajanja nagradne igre igrači su se natjecali tko će imati najveći zbroj koeficijenata dobitnih listića, a splitski dobitnik i najuspješniji od njih gotovo 6000 koliko ih je sudjelovalo ostvario je najveći zbroj koeficijenata na tri listića (ukupni koeficijent 4.624,19) i kao najbolje rangiran zaslužio glavnu nagradu. Hrvatska Lutrija osigurala je bonuse i nagrade za sportsko klađenje u ukupnoj vrijednosti nagradnog fonda od 78.625 € (592.398,75 kn) te nagradila još 300 uspješnih igrača. 

Siječanj je poznat i kao mjesec rukometa, a tijekom Svjetskog rukometnog prvenstva 2023., Cro Bet Hrvatske Lutrije donosi novo natjecanje. Svi igrači koji u periodu od 9. do 29. siječnja odigraju sportsko klađenje preko interneta ili na prodajnim mjestima uz Player Card sudjeluju u natjecanju, a oni koji ostvare najveći zbroj koeficijenta dobitnih listića osvajaju sjajne nagrade i bonuse.

Vaša reakcija na temu