Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SHE BEAUTY LOUNGE SLAVI ŠEST GODINA POSTOJANJA: Osvojite vrhunski program od šest tretmana MesoJet neinvazivne mezoterapije!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SHE BEAUTY LOUNGE SLAVI ŠEST GODINA POSTOJANJA: Osvojite vrhunski program od šest tretmana MesoJet neinvazivne mezoterapije!

Dar čitateljici Dalmatinskog portala

SHE Beauty Lounge s ponosom obilježava šest godina rada i žele se zahvaliti svim divnim klijentima koji su ih podržavali i bili dio njihove priče. 

- Vaša podrška i povjerenje su nam neizmjerno važni. Također, želimo istaknuti kako smo sretni što radimo u ugodnom okruženju sa sjajnim djelatnicama Editom, Marinom, Boženom, Brankom i Deom. Svaki dan radimo zajedno s ljubavlju i strašću kako bismo pružili najbolju uslugu. Hvala vam što ste dio našeg tima i što svojim trudom činite SHE Beauty Lounge posebnim - poručili su. 

Povodom ovog posebnog jubileja, odlučili su čitateljicama Dalmatinskog portala darovati program od šest tretmana MesoJet neinvazivne mezoterapije vrijedan 660 eura. 

- Da biste sudjelovali u darivanju, sve što trebate učiniti jest zapratiti SHE Beauty Lounge i na Facebook stranici Dalmatinskog portala tagirati dvije prijateljice koje također žele čuti za ovu nagradu. Igramo se do 24. lipnja 2024. - naveli su.

SHE Beauty Lounge je mjesto gdje ćete dobiti najsuvremenije tretmane protiv bora, ugodne njegujuće tretmane za tijelo i lice, ali i pomoć s adolescentskim aknama kao i djelotvorne tretmane koji uspješno ublažavaju probleme rozaceje. 

Širok spektar njihovih usluga možete vidjeti na ovom linku.

SHE Beauty Lounge salon u Vukovarskoj 137 nudi luksuznu njegu i ugodne trenutke opuštanja u sigurnim rukama stručnog i ljubaznog tima uz money back garanciju.

- Hvala vam što ste bili dio našeg salona i što ste nam pružili podršku u proteklih šest godina. Veselimo se još mnogim zajedničkim trenucima ljepote i sreće koje ćemo dijeliti u budućnosti - poručili su za kraj.


Vaša reakcija na temu