Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Magično nedjeljno jutro uz yogu, matchu i brunch
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Magično nedjeljno jutro uz yogu, matchu i brunch

Donosimo fotogaleriju

Ove nedjelje imali smo priliku u hotelu Briig u Splitu uživati u jutru punom opuštanja, pokreta, mirisa i okusa. Kako bi nam priuštili ovo nezaboravno iskustvo, organizatori Spa Ceylon Croatia i Materia wellbeing brend potrudili su se do najsitnijih detalja.

Druženje smo započeli upoznavanjem s osnovnim principima na kojima se temelji ayurveda - 5000 godina star holistički pristup čovjekovoj dobrobiti, kojem je u fokusu dug i zdrav život te ravnoteža uma, duha i tijela. Gospodin Shalin Balasuriya, suosnivač ayurveda wellness brenda Spa Ceylon, ispričao nam je kako je ayurveda utjecala na kreiranje formulacija Spa Ceylon proizvoda.

U moderno vrijeme jedan od glavnih uzroka neravnoteže u našem životu je stres. Pažljivim odabirom prirodnih sastojaka kao što su tamjan, limeta i sandalovina, kreirana je Spa Ceylon De-stress linija za koju nam naša mlada i iznimno talentirana pjevačica Antonija Dora Pleško kaže da joj je omiljena. Uz De-stress opuštajuću maglicu i De-stress umirujući balzam opustili smo se, umirili i pripremili za nezaboravno iskustvo yoga prakse vođene od strane yoga terapeuta Ivana Gaće. Uživali smo u svakom položaju, pokretu, dahu. Posebno zadovoljstvo iskazala je splitska dizajnerica i stilistica Katarina Smolić, svojim pratiteljima poznatija kao Kata s plakata, kojoj je Ivan bio prvi yoga instruktor, a vjerna je ljubiteljica Spa Ceylon brenda od njegovih prvih dana u Hrvatskoj.

Za potpuni wellbeing doživljaj pobrinula se Zrinka Blažević iz Materia wellbeing brenda. Zrinka nam je pripremila matcha latte u toploj i iced varijanti, te ispričala zanimljivosti i istaknula brojne prednosti koje konzumiranje matche ima za naš organizam. Osim što je svojevrsna zdrava alternativa kavi, matcha je i jedan od najzdravijih napitaka na svijetu, upravo radi brojnih benefita za naš organizam – podiže energiju, poboljšava fokus i koncentraciju, ubrzava metabolizam i djeluje meditativno. Redovito konzumiranje matche obnavlja stanice iznutra – čime nas ona i pomlađuje. To su nam naravno potvrdile i Debela Barbara, Slavica de Jong i Marija Čamber koje posebno uživaju u ritualu pripreme ovog čarobnog napitka.

Ukusni brunch u predivnom ambijentu Briig hotela, do kraja nas je razmazio. Da nam ništa ne nedostaje pobrinula se voditeljica marketinga i prodaje Briig hotela, Marina Ramljak Tomić.

Druženje se nastavilo u opuštenom tonu, a tema za razgovor nam nije nedostajalo. Mia Martinac Babić, mag. nutricionizma iz centra Holos, koja stoji iza instagram profila Babarin Nutricionizam, posebno je pohvalila prirodne sastojke u Spa Ceylon proizvodima koji svojim nježnim učinkom na cjelokupni organizam služe kao izvrsna podrška pravilnoj prehrani i postizanju balansa organizma. Ovakvi nam proizvodi jako koriste kod osoba koje posebnu pažnju stavljaju na provjeren sastav namirnica, ali i kozmetičkih preparata koji često mogu djelovati kao hormonski disruptori, dok Spa Ceylon kozmetika nudi upravo suprotno - savršen omjer kvalitete i wellbeinga. Isto tako je istaknula i kako je oduševljena kvalitetom matche koju nam je predstavio Materia wellbeing brend. Benefiti ovog napitka poznati su dugi niz godina, a pravo je osvježenje vidjeti da se polako uvlači i u našu svakodnevicu.

Velike zaljubljenice u putovanja, Jelena Hrga koja je Šri Lanku posjetila već dva puta i rado bi se vratila opet, i Ivana Visković (Lutalica Naja) koja tek planira otkriti njene čari, iskoristile su priliku i dobile par korisnih preporuka koje je gosp. Shalin kao veliki zaljubljenik u svoj rodni otok, rado podijelio.

Zrinka nam je strastveno pričala kako joj je put u Japan zauvijek promijenio život i pogled na svijet, ali i otvorio nove poslovne mogućnosti.

Podršku ovakvom pristupu postizanja uravnoteženog i ispunjenog života pružila je i svestrana Ana Babić, kreatorica profila ana.in.mamaland, kojoj je opuštena atmosfera ovog druženja uljepšala vikend.

Bilo je ovo doista iskustvo u kojem su uživala sva naša osjetila.

Vaša reakcija na temu