Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tatarska srijeda u hotelu Park
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Tatarska srijeda u hotelu Park

Zašto čekati vikend za opuštanje? Pretvorite srijedu u dan za druženje uz dobru ponudu

Hotel Park je sinonim za tradiciju i vrhunsku hranu, a već desetljećima očarava goste izvrsnom uslugom i nezaboravnim okusima. U srcu tog nasljeđa, svake se srijede oživljava posebna večer - 'Tatarska srijeda'. 

Iako seže unatrag stoljeća, Park nastavlja predstavljati gostima najbolje od gastronomskih i kulturnih doživljaja. Svaki sastojak, detalj i namirnica odabrani su s pažnjom kako bi se gostima servirala autentična jela. Tako i Tatarska srijeda, koja nije samo iskustvo hrane već i ono izvan tanjura, drži do posebne i tradicionalne recepture. Uz glazbu na klaviru, atmosfera za uživanje i opuštanje je zagarantirana, a uz lijepo vrijeme terasa postaje savršena lokacija za druženje uz hranu. 


Park je putovanje kroz povijest i kulturu, a njegovi tanjuri kroz okuse. Rezervirajte svoje mjesto 15. svibnja od 18 do 21h na 021/406-425 ili restaurant@hotelpark-split.hr po posebnoj cijeni od 54 eura. 

Ne morate čekati vikend za opuštanje, povedite sebi dragu osobu i uživajte već ove srijede u Parka.

Vaša reakcija na temu