U popularnom splitskom Biberonu započela je nova slatka era – artizanski panettone. Nakon krafnomanije i buhtlomanije, Split ulazi u panettonemaniju, i to s dobrim razlogom.
Riječ je o panettoneu rađenom od vrhunskih sastojaka, na kojem se radilo mjesecima kako bi se dobila savršena tekstura i okus. Proces izrade traje čak 48 sati, a iza cijele priče stoji suradnja Biberona sa splitskim brendom Shtruca.

Rezultat je iznimno kvalitetan i sočan blagdanski panettone, bogat tamnom i bijelom karameliziranom čokoladom, koji već na prvi rez otkriva koliko se pažnje posvetilo svakom detalju. Idealan je kao poklon, ali i kao desert koji bez problema postaje zvijezda blagdanskog stola.
Ekipa Dalmatinskog portala nije mogla odoljeti novoj slatkoj senzaciji pa smo svratili u Biberon provjeriti zašto se o ovom panettoneu već priča. Jedno je sigurno – blagdani u Splitu ove godine imaju posebno sladak potpis.
@dalmatinskiportal Ekipa Dalmatinskog portala nije mogla odoljeti novoj slatkoj senzaciji, pa smo svratili u Biberon provjeriti zašto se o ovom panettoneu već priča. DARUJEMO I VAMA! Označi osobu s kojom bi ga pojeo/pojela - sretno! @Handmade By Biberon original sound - Dalmatinski portal