Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jadran Babić FOTOGALERIJA Dugogodišnji vlasnik Noštroma otvorio restoran na terasi hotela Radisson Blue

FOTOGALERIJA Dugogodišnji vlasnik Noštroma otvorio restoran na terasi hotela Radisson Blue

Zlatko Marinović snage je udružio s unukom Stipom

Jedan od najpoznatijih splitskih i dalmatinskih kuhara okrenuo je novu stranicu u svojoj bogatoj karijeri. Donedavni vlasnik kultnog Noštroma, Zlatko Marinović, sa svojim unukom, mladim kuharom Stipom, upustio se u novi poslovni pothvat.

Na terasi hotela Radisson Blue otvorio je novi restoran - Triton.

Četiri desetljeća iskustva Marinović je pretočio u luksuzni meni na kojem se, među ostalim, mogu pronaći i salata od plavog raka, carpaccio od jakovskih kapica i jadranska plavoperajna tuna s gusjim jetrima, kavijar beluga, juha od morskog kamena, njoki punjeni škampima, crni rižot, janjeći ramstek...

Triton je večeras i službeno otvoren, a djelić ozračja u fotogaleriji donosi nam Jadran Babić.

Vaša reakcija na temu