Splitova gastronomska scena bogatija je za svježu dozu kreativnosti – restoran Artičok ulazi u novu sezonu s osvježenim menijem, novim radnim vremenom i uzbudljivim najavama za nadolazeće dane.
Uz prepoznatljivu filozofiju modernog pristupa tradicionalnim okusima, Artičok predstavlja nova jela koja naglašavaju sezonske namirnice i lokalne proizvođače.
Novo radno vrijeme restorana je:
utorak – subota: 12.00 – 00.00
nedjelja: 12.00 – 18.00
Ponedjeljkom restoran ne radi, a produženo radno vrijeme tijekom tjedna idealno je za kasne ručkove, opuštene večere i druženja uz vino.
Uskoro se uvodi i osvježena dnevna karta, na kojoj će se naći potpuno nova jela, ali i neka već dobro poznata i omiljena – vraćena na zahtjev gostiju. Cilj je ponuditi raznolik, sezonski i dinamičan izbor koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.
Tu je i posebna obavijest za sve koji planiraju blagdanska druženja – ostalo je još malo mjesta za savršeno misto za proslavu božićnih domjenaka. Artičok nudi toplu, modernu atmosferu i jelovnike skrojene za blagdansku čaroliju, idealne za tvrtke, prijatelje i obiteljska okupljanja.
Artičok poziva sve ljubitelje dobre hrane da dođu isprobati nove okuse i doživjeti autentičnu, modernu dalmatinsku kuhinju u srcu Splita.
Svoj stol možete rezarvirati na: 021 819 324
Dobar tek!