Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Mate Biljarist propustio utakmicu: 'Od 1973. sam u ložama, obična tribina je devalvacija'

VIDEO Mate Biljarist propustio utakmicu: 'Od 1973. sam u ložama, obična tribina je devalvacija'

'Gospodin Šuker bi mi to priuštio'

Mate Lončar, poznatiji kao Mate Biljarist, nije se pojavio na utakmici Hrvatske i Walesa. Razlog je jednostavan - nije uspio doći do ulaznice za ložu, a sve ostalo za njega je 'devalvacija'.

- Nažalost, iz nekih tehničkih razloga samo znanih mom poznaniku gospodinu Kustiću nije mi uspio osigurati ulaznice za B ložu. Vjerojatno je bila veća potreba za neke druge ljude. Od 1973. godine, otkad pratim nogomet i Hajduka, uvijek sam bio u ložama. Očigledno se to nije moglo ispoštovati, makar je to Kustić obećao. Da je gospodin Šuker, to on bi mi to priuštio. 

Ostaje mi televizija. Na običnu tribinu ne mogu jer to bi bila devalvacija. Kada devalvira valuta, onda je to kolaps. To neću priuštiti nikome pa ni sebi - objasnio je Lončar u videu.

Na platformi ipetitions, k tome, 'osvanula' je danas peticija naziva 'Hoćemo Lončara u ložama diljem svijeta'.

Mate Biljarist, inače, čest je gost na najvećim sportskim zbivanjima. Uz to, prema vlastitom priznanju, u životu je posjetio više od 110 zemalja svijeta.

Vaša reakcija na temu