VIDEO: Pogledajte spot za pjesmu 'Ova ljubav'

VIDEO: Pogledajte spot za pjesmu 'Ova ljubav'

Dvoje mladih glazbenika udružilo se kako bi publici predstavili suradnju na hit singlu

Nova pjesma Zsa Zse & Hiljsona Mandele je sve samo ne već viđeno na hrvatskoj glazbenoj sceni. Dvoje mladih glazbenih zvijezda, svatko u svom žanru, udružilo se kako bi publici predstavili ekskluzivnu suradnju na hit singlu 'Ova ljubav'.


Zsa Zsa ne krije oduševljenje što je upravo s Hiljsonom napravila ovaj veliki iskorak na hrvatskoj glazbenoj sceni:

- Osobno sam veliki fan KUKU$a te mi je dugogodišnja želja bila snimiti trap suradnju, a bolju osobu od Hiljsona nisam mogla ni zamisliti, tim više jer ga smatram predvodnikom hrvatske trap scene. 'Ova ljubav' je savršen spoj pop kulture i trap subkulture, dva naizgled nespojiva glazbena stila, a oba megapopularna među publikom u svijetu. Fuzija popa i trapa je najslušanija vrsta glazbe među mlađom publikom koja će zasigurno kad tad postati mainstream i kod nas. Upravo zbog te mladosti, hrabrosti i ludosti koja krasi Hiljsona i mene, želja nam je publici pokazati i dokazati da mix ova dva stila može itekako biti zanimljiv i na hrvatski način.

Hiljson Mandela ovom suradnjom na velika vrata ulazi među njemu dosad nepoznatu publiku, stoga je njegov motiv za suradnju vrlo jednostavan:

- Iz puke želje za oživljavanjem i modernizacijom hrvatske glazbene scene napravili smo suradnju koja je po svim vanjskim kriterijima standard. Kod nas malo sporije dolaze trendovi, no samo zato jer je hrvatska publika vrlo oprezna i kritična kad je riječ o novim stvarima. Vjerujem da će ekipa prepoznati taj zvuk vremena kojeg smo uhvatili u jednom super pozitivnom duhu.

Bombastičan spot pod režiserskom palicom Luke Matkovića idejno su osmislili upravo Zsa Zsa & Hiljson te je on savršeno zaokružio ovu neobično običnu suradnju dvoje glazbenika. Zsa Zsa priznaje da su joj scene s krova zgrade najdraže u dosadašnjoj karijeri jer je podsjećaju na zalazak sunca u Los Angelesu, ali i upozorava publiku da ovakvog Kena kao što je Hiljson Mandela još nisu imali prilike vidjeti...

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(69942, "");
Pregledaj komentare