Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević FOTO/VIDEO: KUD Filip Dević ispred HNK, a Afterfire u Galleryju

FOTO/VIDEO: KUD Filip Dević ispred HNK, a Afterfire u Galleryju

Pogledajte kako se zabavljalo sinoć u Splitu

Na Trgu Gaje Bulata sinoć je Turistička zajednica grada Splita organizirala nastup ŽKUD-a Filip Dević koji je predstavio svoje klape; žensku, mješovitu i mušku. Sve tri klape dobro su poznate Splićanima, a i nagrađivane su na mnogim festivalima a posebno im je draga mješovita klapa koja već godinama u Adventsko vrijeme i Novu godinu nastupom na Radio Splitu zabavlja slušaoce i ispunjava im glazbene želje. 

Pored domaće publike nastup su promatrali i uživali brojni strani gosti kojih još uvijek ima po gradu. 

U caffe baru Gallery ljubitelji rock glazbe 60-tih i 70-ih godina mogli su uživati u nastupu splitske grupe Afterfire koju čine Živan Matov vokal i gitara, Zdenko Maleć gitara, Zvonimir Šulentić bas gitara i Ivo Vlastelica bubnjar.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare