Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay VELIKO PRIZNANJE Ilustracija karlovačkog profesora mogla bi krasiti naslovnicu singla Eltona Johna i Britney Spears

VELIKO PRIZNANJE Ilustracija karlovačkog profesora mogla bi krasiti naslovnicu singla Eltona Johna i Britney Spears

Aktivno je sudjelovao u pokretu za oslobođenje pjevačice iz dugogodišnjeg skrbništva

Ilustracija Karlovčanina Igora Jurilja konkurira s još samo tri rada za naslovnicu zajedničkog glazbenog singla Eltona Johna i Britney Spears 'Hold Me Closer', a izabrat će se ona koja do ponedjeljka u ponoć dobije najviše glasova na službenoj mrežnoj stranici britanskog glazbenika.

Jurilj, profesor engleskog jezika i književnosti, likovni umjetnik i novinar iz Karlovca je rekao u subotu za Hinu da mu to predstavlja veliko priznanje i referencu za daljnji rad. Kao nekome tko je aktivno sudjelovao posredstvom društvenih mreža u pokretu za oslobođenje američke pjevačice iz dugogodišnjeg nametnutoga skrbništva njezinog oca važno mu je i to da će njegov rad stići upravo do nje. U sklopu tog pokreta su njegove ilustracije također bile zapažene.

'Koncem kolovoza je objavljen njihov duet, prva pjesma Britney Spears nakon izlaska iz skrbništva i u šest godina. Kao fan sam to htio obilježiti ilustracijom kako to često činim kad mi je nešto zanimljivo u svijetu glazbe. Nacrtao sam to i podijelio na društvenim mrežama, pa sam kontaktiran, a tek pred dan natjecanja, koje je počelo u petak navečer, mi je rečeno da će ilustracija konkurirati za naslovnicu singla', opisao je Jurilj kako se njegova ilustracija našla u izboru.

Vaša reakcija na temu