Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press UMIROVLJENIK PODIGAO DOBITAK NA LOTU 'Danas kao da imam zadnji trening prije utakmice'

UMIROVLJENIK PODIGAO DOBITAK NA LOTU 'Danas kao da imam zadnji trening prije utakmice'

Osvojio je 651.360,30 kuna

Nestrpljivo cupkajući nogama, no ipak s velikim osmijehom, danas je na glavnoj blagajni Hrvatske Lutrije čekao dobitnik.

'Oprostite, malo sam u žurbi pa djelujem kao da imam posljednji trening prije tekme', nasmijao se igrač koji je prije deset dana na Jokeru osvojio Jackpot od 651.360,30 kuna te uoči utakmice stigao po dobitak. 

'Još moram dosta toga obaviti da bi sve bilo spremno do 16 sati, a kao prvu i najslađu obavezu današnjeg dana, izabrao sam Hrvatsku Lutriju',  rekao je nasmiješeni zagrebački umirovljenik koji je na blagajnu stigao u pratnji svoje supruge. 

Dobitni listić uplaćen je na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u Aveniji Dubrava 241, a dobitnik kaže kako često tamo odigra.

'To mi je usput - kad idem po namirnice svratim do prodajnog mjesta pa uplatim za novo kolo, a najčešće je to Loto 7 ili Loto 6. Nemam svoje brojeve i svaki put biram neke druge, a ponekad i suprugu nazovem da ona izabere brojeve', rekao je.

'To je zapravo moj dobitak?', ubacila se kroz smijeh supruga pogledavajući igrača koji joj je odmah pojasnio da su osvojili Joker pa njeni brojevi nisu imali ključnu ulogu. 

'Nismo se nadali niti očekivali glavni dobitak pa smo itekako sretni, a danas sam dodatno uzbuđen jer kao i većina Hrvata čekam popodne i pobjedu. Ovaj iznos, nama umirovljenicima, djeluje kao milijunski i iako nemamo velikih planova, imamo sigurnost za buduće umirovljeničke dane',  na kraju je dodao sretni igrač, naš dvanaesti vatreni, uz želju da Hrvatska pobjedi, a da on opet svrati do glavne blagajne.

Vaša reakcija na temu